Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó az amit írtam társkeresőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó az amit írtam társkeresőre bemutatkozásnak?

Figyelt kérdés
Nagyon magányos vagyok ezért szeretnék egy szeretetteljes komoly párkapcsolatot találni. Egy olyan nőt, aki mellett nem érzem magam magányosnak, fejlődhetek, egészségesebb és sikeresebb életet élhetek. Hiszek abban, hogy két ember megkönnyíti egymás életét és boldogabbá teszi. Jelenleg egyedül élet, egyedül főzök, egyedül látom el a házimunkát és szeretném azt, hogy ezt mind közösen csináljuk. Egyedül nem jó élni és ezért keresem a páromat.
2021. ápr. 29. 21:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Hogyne volna tudomány!

[link]

[link]

2021. ápr. 30. 08:03
 22/24 anonim ***** válasza:

Szóval házvezetőnő kéne, mi?

Sok sikert, nem lesz könnyű :)

2021. ápr. 30. 08:13
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Hú, mennyire felb@$zott az uzóbbi kommented! Nem èrdekel a pszichológia, leszarod de kondicionálásról meg emberi termèszetről írsz ugyanabban a mondatban, ahol elítéled a pszichológiát. Szerinted ezek mik és hova tartoznak?!

Illetve az is szépen megmutatja a személyisèged, hogy megkèrdezed a vèlemènyünket, majd ha mindenki megindokolja miért nem jó amit írtál, felháborodsz? Egyáltalán nem bírod a kritikát, hiába írunk bármit is, te tartod a magadèt és bemagyarázod a hulyesegeket, akkor minek tetted fel a kèrdèst?! Hát persze,itt mind a 20 ember èrzèketlen,hülye, csak te vagy normális.

Csinálj amit akarsz, írd ki így aztán sok sikert a párkeresèshez, ami nehéz lesz a személyiséged elnèzve. De meg is érdemled.

2021. ápr. 30. 11:02
 24/24 anonim ***** válasza:

Kérdező, pedig de, a pszichológia egy tudományág, attól még, hogy nem szimpatikus neked. Én pl. a matematikát rühellem, mint a véres rongyot, mégsem mondom azt, hogy nem tudomány.

És ki kell ábrándítsalak: amíg ÖNÁLLÓAN nem fejleszted magadat belső tulajdonságok szempontjából és ennyire süt rólad a megkeseredés, akkor bizony csak olyan embereknek fogsz kelleni, akik kihasználnak és amint nem vagy a hasznukra, dobnak el, mint a kakás pelenkát. Megsúgom: Nicholas Victor és társaira kár pénzt kidobni, mert abból max. kettyintés lesz, de hosszú távú dolog biztos nem.

De ha valahogyan meggazdulsz, tudsz házvezetőnőt fizetni, aki besegít, mert ilyen bemutatkozásra max. az jön, de az bizony pénzbe kerül.

2021. ápr. 30. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!