Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó az amit írtam társkeresőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó az amit írtam társkeresőre bemutatkozásnak?

Figyelt kérdés
Nagyon magányos vagyok ezért szeretnék egy szeretetteljes komoly párkapcsolatot találni. Egy olyan nőt, aki mellett nem érzem magam magányosnak, fejlődhetek, egészségesebb és sikeresebb életet élhetek. Hiszek abban, hogy két ember megkönnyíti egymás életét és boldogabbá teszi. Jelenleg egyedül élet, egyedül főzök, egyedül látom el a házimunkát és szeretném azt, hogy ezt mind közösen csináljuk. Egyedül nem jó élni és ezért keresem a páromat.
2021. ápr. 29. 21:09
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Erre nem fognak ugrani. A közös házimunkát vedd ki belőle. Picit olyan, mintha arra kellene, hogy ne egyedül takaríts😀
2021. ápr. 29. 21:12
 2/24 A kérdező kommentje:
Pedig lesz közös házimunka ezt nem lehet megúszni.
2021. ápr. 29. 21:14
 3/24 anonim ***** válasza:
93%

"Nagyon magányos vagyok" itt hagyták abba a bemutatkozód olvasását

"aki mellett nem érzem magam magányosnak" ez is nagyon gáz

"Jelenleg egyedül élet, egyedül főzök, egyedül látom el a házimunkát és szeretném azt, hogy ezt mind közösen csináljuk." szóval házvezetőnőt keresel?

"Egyedül nem jó élni" jajj, szörnyű

Na, segítek:

"Sziasztok!

Szeretetteljes, komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra. Szeretem az önfejlesztést, de úgy gondolom, hogy megfelelő társsal karöltve, egymást támogatva még magasabb szintekre lehet eljutni. Olyan társat keresek, aki szintén hisz ebben.

Szeretek sütni, főzni, esetleg a te kedvencedet is elkészíteném a segítségeddel :)

Egyedül élek, gyermekem nincs, nem váltam.

180/70"

Tudom, nem tökéletes, de legalább pozitív üzenete van, nem pedig szánalomra halászó.

2021. ápr. 29. 21:21
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó jó! :)
2021. ápr. 29. 21:23
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó, a nők nem fognak olyanra ugrani,akiről süt,hogy egyedül egy lúzer. A házimunkára invitálás pedig egyenesen riasztó.
2021. ápr. 29. 21:24
 6/24 anonim ***** válasza:
95%
Úristen KÖZÖS HÁZIMUNKA, manapság aztán minden nő erre vágyik! :D
2021. ápr. 29. 21:26
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg egyedül éleK. T azt mutatja, annyi igényesség nincs benned,hogy vissza olvasd amit írtál.

Amúgy röviden: szánalom keltő.

Nagyon magányos vagy= nincsennek társas kapcsolataid senki sem kedvel.

Egyedül nem jó élni= fened a kést amivel felvágod az ereid.

Nem neked kell keresned a bemutatkozásoddal,hanem rád kell találnia valakinek be kell vonzanod a bemutatkozásoddal.

Ha te találsz valakit írsz egy bemutatkozó levelet -gondolom.

Egyedül főzök helyett: hobbim a főzés vagy érdekel a gasztronómia...

2021. ápr. 29. 21:44
 8/24 anonim ***** válasza:
51%
Nagyon cukika vagy, férfiak is érdekelnek? :)
2021. ápr. 29. 21:59
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Belőlem inkább menekülést vált ki a bemutatkozásod, és nem érdeklődést. Ne sajnáltasd magad, mert ezzel szánalmasnak tűnsz.

Az emberek olyan párt szeretnének, akivel jól érezhetik magukat. És hidd el, olyannal tudjuk magunkat igazán jól érezni, aki egyedül is tudta magát jó érezni a bőrében, még mi előttünk.

A pár társ, és nem megmentő, aki megment bennünket a szánalmas, magányos életünkből. Szerintem.

2021. ápr. 29. 22:03
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Dettó 9es főleg a hölgyeknek nem kell egy megmentendő gyerek. A pasiknál meg csak csak bejön a "gyámoltalan őzike vagyok -ments meg" lány
2021. ápr. 29. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!