Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó az amit írtam társkeresőre bemutatkozásnak?
"Nagyon magányos vagyok" itt hagyták abba a bemutatkozód olvasását
"aki mellett nem érzem magam magányosnak" ez is nagyon gáz
"Jelenleg egyedül élet, egyedül főzök, egyedül látom el a házimunkát és szeretném azt, hogy ezt mind közösen csináljuk." szóval házvezetőnőt keresel?
"Egyedül nem jó élni" jajj, szörnyű
Na, segítek:
"Sziasztok!
Szeretetteljes, komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra. Szeretem az önfejlesztést, de úgy gondolom, hogy megfelelő társsal karöltve, egymást támogatva még magasabb szintekre lehet eljutni. Olyan társat keresek, aki szintén hisz ebben.
Szeretek sütni, főzni, esetleg a te kedvencedet is elkészíteném a segítségeddel :)
Egyedül élek, gyermekem nincs, nem váltam.
180/70"
Tudom, nem tökéletes, de legalább pozitív üzenete van, nem pedig szánalomra halászó.
Jelenleg egyedül éleK. T azt mutatja, annyi igényesség nincs benned,hogy vissza olvasd amit írtál.
Amúgy röviden: szánalom keltő.
Nagyon magányos vagy= nincsennek társas kapcsolataid senki sem kedvel.
Egyedül nem jó élni= fened a kést amivel felvágod az ereid.
Nem neked kell keresned a bemutatkozásoddal,hanem rád kell találnia valakinek be kell vonzanod a bemutatkozásoddal.
Ha te találsz valakit írsz egy bemutatkozó levelet -gondolom.
Egyedül főzök helyett: hobbim a főzés vagy érdekel a gasztronómia...
Belőlem inkább menekülést vált ki a bemutatkozásod, és nem érdeklődést. Ne sajnáltasd magad, mert ezzel szánalmasnak tűnsz.
Az emberek olyan párt szeretnének, akivel jól érezhetik magukat. És hidd el, olyannal tudjuk magunkat igazán jól érezni, aki egyedül is tudta magát jó érezni a bőrében, még mi előttünk.
A pár társ, és nem megmentő, aki megment bennünket a szánalmas, magányos életünkből. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!