Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó az amit írtam társkeresőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó az amit írtam társkeresőre bemutatkozásnak?

Figyelt kérdés
Nagyon magányos vagyok ezért szeretnék egy szeretetteljes komoly párkapcsolatot találni. Egy olyan nőt, aki mellett nem érzem magam magányosnak, fejlődhetek, egészségesebb és sikeresebb életet élhetek. Hiszek abban, hogy két ember megkönnyíti egymás életét és boldogabbá teszi. Jelenleg egyedül élet, egyedül főzök, egyedül látom el a házimunkát és szeretném azt, hogy ezt mind közösen csináljuk. Egyedül nem jó élni és ezért keresem a páromat.
2021. ápr. 29. 21:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
21%

4as ez borzalmas mintha egy jogasz irta volna vagy mintha egy allashirdetes lenne 😂

Az eredeti nekem jobban tetszik aranyos kedves szivbol jovo emberibb.

2021. ápr. 29. 22:22
 12/24 anonim ***** válasza:

Egy boldogtalan ember nem vonzó sajnos. Esetleg egy másik ugyanennyire boldogtalan embernek.

De arról inkább tegyél le, hogy azért akarj párt, hogy ingyen átvállalja a te munkád felét... Ez nagyon nem oké, vegyél fel inkább egy takarítót, aki segít neked néha.

Vagy kérd meg anyukádat...

2021. ápr. 29. 22:47
 13/24 anonim ***** válasza:
94%

2: Hogy érted?

Úgy képzeled, ha járnék veled, átjárnék hozzád takarítani, miután az én háztartásomban már elfogyott a munka, vagy mi?:))

És mennyi idő után várnád ezt el? 1 hét együttjárás, egy hónap?...:))

2021. ápr. 29. 22:49
 14/24 anonim ***** válasza:
62%

Amit a 3as írt az nagyon jó 😍😍😍

A tiéd elég szánalmas sajna

2021. ápr. 29. 22:50
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem csesztetésből mondom, puszta jó indulatból, hogy mélyedj el a pszichológiában és önismeretben. Utána keress párt.
2021. ápr. 30. 03:45
 16/24 A kérdező kommentje:
Senki érzi jól magát, aki magányos. Miért kell hazudni? Őszintén leírtam ami van. Aki szerint ez taszító az egy szívtelen, együttérzésre képtelen idióta. A pszichológia meg egy hülyeség. Nem hiába nem számít tudományágnak.
2021. ápr. 30. 05:56
 17/24 A kérdező kommentje:
Szívemből jött ez és őszintének vélem. Nem vonzó az, hogy közös házimunkáról írok...úgyis az lesz a végén, miért baj, ha ezt nyersen leírom? Ráadásul a magány mindenkit érint, csak én ezt lemertem írni. Ti is gondolom gyakran érzitek magatokat magányosnak, csak nem mertek erről beszélni, mert sok idióta szerint cikinek számít. Alaptermészetünk ez. Arra vagyunk kondicionálva, hogy közösségekben legyünk és nem elszigetelve, ezért nem működőképes a liberalizmus, ezért nem individuális az ember.
2021. ápr. 30. 06:03
 18/24 A kérdező kommentje:
Ha barátaimmal vagyok akkor boldog, felszabadult vagyok, ha egyedül vagyok nem igazán. Ha az ember nem antiszociális, akkor ez jellemző rá. Nyilvánvalóan egy szeretteteljes kapcsolatban nem lennék boldogtalan. Az, hogy jelenlegi állapotom boldogtalan nem azt jelenti, hogy a személyiségem alapból ilyen lenne.
2021. ápr. 30. 06:08
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező azt írsz ki amit szeretnél. Lehet ez is a gond,hogy nincs párod te a feketére is azt mondod fehér és ragaszkodol hozzá. 16 os válaszodból egy NEM maradt ki. Javaslom a visszaolvasást kűldés előtt.
2021. ápr. 30. 06:35
 20/24 anonim ***** válasza:
97%

Márpedig ez mindenkinek taszító - társkeresési szempontból. Én sajnállak meg minden, de én is egyedül élek és annak ellenére, hogy hiányzik egy társ nem vagyok boldogtalan és nem tudnék együtt lenni egy ilyen gyászhuszárral aki érzelmileg lehúz. Nem hazudok magamnak, csak nem vagyok társfüggő.

Nekem nem gond egyedül főzni meg takarítani, nem azért akarok kapcsolatot hogy ezek osztódjanak, bár nyilván fognak felesben, de ez egy huszadrangú kérdés.

Azt hiszem a hármas nagyon jól átírta a bemutatkozásodat, neki így simán írnék, neked meg biztosan nem. És nem azért mert nincsenek érzéseim, hanem mert szintén egyedülállóként tudom, hogy min mész át: semmi különösön. Én is ezt csinálom, más is. Nekem nem elég alap a kapcsolatra, hogy te is egyedül főzöl otthon meg én is.

2021. ápr. 30. 06:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!