Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó az amit írtam társkeresőre bemutatkozásnak?
4as ez borzalmas mintha egy jogasz irta volna vagy mintha egy allashirdetes lenne 😂
Az eredeti nekem jobban tetszik aranyos kedves szivbol jovo emberibb.
Egy boldogtalan ember nem vonzó sajnos. Esetleg egy másik ugyanennyire boldogtalan embernek.
De arról inkább tegyél le, hogy azért akarj párt, hogy ingyen átvállalja a te munkád felét... Ez nagyon nem oké, vegyél fel inkább egy takarítót, aki segít neked néha.
Vagy kérd meg anyukádat...
2: Hogy érted?
Úgy képzeled, ha járnék veled, átjárnék hozzád takarítani, miután az én háztartásomban már elfogyott a munka, vagy mi?:))
És mennyi idő után várnád ezt el? 1 hét együttjárás, egy hónap?...:))
Amit a 3as írt az nagyon jó 😍😍😍
A tiéd elég szánalmas sajna
Márpedig ez mindenkinek taszító - társkeresési szempontból. Én sajnállak meg minden, de én is egyedül élek és annak ellenére, hogy hiányzik egy társ nem vagyok boldogtalan és nem tudnék együtt lenni egy ilyen gyászhuszárral aki érzelmileg lehúz. Nem hazudok magamnak, csak nem vagyok társfüggő.
Nekem nem gond egyedül főzni meg takarítani, nem azért akarok kapcsolatot hogy ezek osztódjanak, bár nyilván fognak felesben, de ez egy huszadrangú kérdés.
Azt hiszem a hármas nagyon jól átírta a bemutatkozásodat, neki így simán írnék, neked meg biztosan nem. És nem azért mert nincsenek érzéseim, hanem mert szintén egyedülállóként tudom, hogy min mész át: semmi különösön. Én is ezt csinálom, más is. Nekem nem elég alap a kapcsolatra, hogy te is egyedül főzöl otthon meg én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!