Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinál ilyet egy férfi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinál ilyet egy férfi? Többi lent.

Figyelt kérdés

Szóval pár héttel ezelőtt volt nálunk (családomnál, itthon lakok még) egy picit nagyobb kerti munka és jött segíteni pár barátja a családomnak. Közben sajnos én pont karanténban voltam coviddal(a családdal nem érintkeztem egyáltalán azalatt az idő alatt, egy szobába voltam bezárva kb és mindenki más negatív volt, mielőtt valaki beszólna) tehát nem tudtam segíteni, de még csak lemenni se, mert nem volt szabad ugye találkoznom senkivel.

És pár napja mesélte apum, hogy az egyik srác (25-30 közötti) "beszólt" neki, vagy megjegyezte hogy miért nem jöttem le köszönni, legalább ennyire lejöhettem volna. Én meg nem értem, hiszen a karanténban a családommal SE találkoztam, akivel egy fedél alatt élek, nemhogy még másokkal. Egyébként nem voltam már akkor rosszul. Meg az ablakon keresztül beszéltünk is egy pár szót. De mi nem vagyunk barátok se, jóba vagyok vele, család ismerőse (egyik tesómnak barátja de ennyi).

Szóval nem értem, miért mond ilyet valaki? Mennyiben van jelentősége annak ha én lemegyek köszönni? Egyébként egy normális,rendes, intelligens srác tehát alapból sem nem bunkó, sem nem proli meg semmi, máskor is segített valamit ha épp tudott.

2021. ápr. 28. 12:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Miért foglalkozol vele?

Jól tetted, hogy bent maradtál, felelőtlenség lett volna így kimenni.

Utána meg, ha elkapja, az lett volna a baja, hogy miért kellett odamenned.

2021. máj. 1. 11:32
 12/14 anonim ***** válasza:

Mit szeretnél kihozni a kérdésből? Hogy többet érez irántad? Miért olyan nagy esemény, hogy szüleidnek valaki azt mondja nem köszöntél neki?

Otthon voltál, furcsálta, hogy ablakon keresztül beszéltél, viszont nem mentél le köszönni, hogy miért? Mert megszokta, úgy illik, nem tudatosította, hogy ennyire szigorúan veszed a karantént, illetve az 5 méterről való köszönés sem fertőz.

2021. máj. 1. 13:50
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem akarok kihozni semmit, nem értem ennyi.
2021. máj. 1. 15:57
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Ez komoly kérdés volt! :D Képzeld, nekem meg a Spar-ban a pénztáros nő bal kézzel adta oda a blokkot! Azóta is azon gondolkozom hogy miért?!
2021. máj. 1. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!