Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nákatok mit csinál a férfi a háztartásban?
Én 23 éves vagyok, lány... Ő 29 éves férfi.
Nem élünk együtt, de többnyire nálam alszik meg stb.
Általában későig dolgozik, olyankor nem várnám el, hogy csináljon meg bármit is, főleg hogy nem lakik itt. Viszont amikor ráér, akkor elpakolja az edényeket, rendet rak, takarít. Tudom, hogy így kellene, hogy megosztjuk a dolgokat, de otthon nálunk nem ez volt, anyu csinált mindent. Máshol is besegít a férfi?
És elég, ha annyit mondok, hogy köszönöm?
Ezelőtt nem volt ilyen hosszú kapcsolatom még.
Nem “besegít”, hanem kiveszi a saját részét, mert ahogy a pénzkeresés, úgy a házimunka is közös feladat.
Nyugodtan köszönd meg, hiába az ő dolga is, attól még jólesik, ha úgymond észreveszed, és az is, ha megköszönöd.
Főzök, mosok, takarítok, bevásárolok. Valamikor az egész napos fárasztó munka után állok neki mosogatni, hogy másnap több időm legyen pihenni, és amúgy is utálom a mocskot. Igaz, én egyedül élek. De ha nem egyedül élnék, akkor se takarítanék kevesebbet, mint a másik fél.
Nyilván, ha az egyik fél nem dolgozik, hanem csak otthon van, akkor van ideje többet takarítani, vezetni a háztartást.
hetente maximum 1-2 napot alszik otthon, de van hogy semennyit. Sosem kértem, hogy tegyen ilyesmit, maximum. hogy. szennyest ne a szoba közepére dobja le...eleinte szokása volt. A legnagyobb kérésem az volt, hogy tegyen el a hűtőbe valamit, mert ott állt.
Magától teszi, amit tesz. Jóleső, de furcsa is kicsit. Itt is főként lusta férfiakról olvasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!