Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor azt írjátok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor azt írjátok, hogy tájékozott, művelt társat szeretnétek magatok mellé, nagyjából mire gondoltok?

Figyelt kérdés

Csak mert a környezetemen nem úgy vettem észre, hogy csak az entellektüel karaktereknek lehet normális párkapcsolatuk, sőt, ami azt illeti, nem sok ilyen embert ismerek.

Hol van a mércétek? Mindenre emlékezni kell általános iskolából és gimiből? Minden tudományághoz konyítani kell? A férfiakat külön buzdítanám válaszadásra, mert én magam nő vagyok, de mindenkinek a véleménye érdekel.

2021. ápr. 26. 23:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen szubjektív. Ami nekem kevés lenne, az másnál már extra. Mivel én olvasott, tájékozott ember vagyok, aki folyamatosan kutat, érdeklődik szinte minden témában, így az én igényeim is hasonlók.
2021. ápr. 27. 10:23
 22/22 anonim válasza:
100%
Én nő vagyok de igazából nyilván nincs meg így konkrétan. Szeretem ha valaki érdeklődő és ezért nap mint nap gyarapítja a tudását, természetesen ha téved vagy nem tud pár dolgot akkor az teljesen rendben van. A lényeg hogy nagyon imponál ha valki erre nagy hangsúlyt fektet (mert én is ezt teszem) és nem csak megmarad a boldog, biztos tudatlanságba illetve nem választja a gondolkodásmentes életmódot mint oly sokan mai társadalmunkban. Az ha valaki bővíti az ismereteit és intelligens az automatikusan maga után vonja a kritikus gondolkodást, de úgy hogy van mögötte tudás ami rendben van sőt jó,imponáló. És legfőképpen a szeretetteljes hozzáállást az emberekhez hiszen ha az ember pl. sok könyvet olvas, és az igénysseket, sokatmondóakat akkor egyre több nézőponttal találkozik akkor egyre toleránsabb és nyíltabb lesz a gondolkodása. Ugye ezt hívjuk tág látókörűségnek ami az egyik legkirályabb tulajdonság a világon. És vannak ilyen emberek csak igen kevés, én is keveset ismerek.
2021. ápr. 27. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!