Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondtátok/szeretnétek elmondani a szüleiteknek, ha babát vártok?
1. Ha jól értem babát vársz? Gratulálok 😊
2. Nem éppen arra gondoltam, ha 17 évesen becsúszott(akár milyen csúnyán is hangzik sztem) Inkább egy (nem két honapos) párkapcsolat, megfelelő körülmények és tervezett baba😁
Kérdező...
"1. Ha jól értem babát vársz? Gratulálok 😊"
😂😅🤦♀️
4 bocsi fáradt vagyok mostanaban😂
5 😂😂
6-7 jujj, ezek nagyon cukiik😁
Nálunk pont karácsonykor volt időszerű bejelenteni, a(z újdonsült) nagyik ajándékai közé tettünk egy olyan karácsonyfadíszt is, ami "a legjobb nagymamának" feliratos volt :) Aztán mivel egyikük sem kapcsolt, én mint aki verset mond, kiálltam a fa mellé, hogy akkor legyenek szívesek megtanulmányozni azt a díszt egy kicsit alaposabban :D De utána előkaptuk az ultrahangképeket és megmutogattuk szépen, mindenki nagyon örült :)
A tesó még várat magára, de a feliratos body az nekem is eszembe jutott már, meg egy olyan cetlit rakni a lányom kiságyára, amit egyszer láttam valahol, hogy "kilakoltatási felszólítás, új lakó érkezik" vagy valami hasonló :D Kivéve persze, ha a második gyerekünk is olyankor érkezne, mint a lányunk, hogy így adja magát a lehetőség a bejelentésre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!