Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy fiatal férfi nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiatal férfi nincs fenn semmilyen platformon akkor az kamunévvel van fenn gondolom ugye és úgy szédit nőket?

Figyelt kérdés
dec. 30. 00:35
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Igen, én belefutottam már ilyenbe. Neki mondjuk tuti volt valami mentális betegsége.
dec. 30. 00:39
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

Nem értem. Én sem vagyok fent sehol, miért ne lehetne így egy pasi is? Szerintem paranoid rögtön erre gondolni... Persze megértem, hogy te a social mediában élsz... de nem mindenki.

Szerintem még mindig az van, hogy arra figyelj, hogy valaki hogy bánik veled és mennyire következetesen figyelmes és érdeklődő veled HOSSZÚTÁVON. Lehetne időt adni egy ismerkedésnek, nem kell még aznap szexelni....

Nem minden pasinak áll abból a napja, hogy reggeltől estig a nőket szééédíti.

dec. 30. 00:42
 3/10 mikeXxX ***** válasza:
33%
Több nőnek van szerintem kamu profilja mint férfinak de ezek az emberek mind megérik a pénzüket.
dec. 30. 00:42
 4/10 anonim ***** válasza:
57%
Csak facebook-om van már az is csak a messenger miatt, a gyk-t nem beleszámitva mert ez itt anonim. Nincs rá időm hogy foglalkozzak ezekkel az oldalakkal, vagyis ami van időm azt másra hasznositom.
dec. 30. 01:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok fenn sehol, teljesen nemlétező vagyok az egész social media-ban.

Nem, nem szédítek senkit kamuprofilokkal.

dec. 30. 01:28
 6/10 anonim ***** válasza:
35%
Jah nem kell egyből szexelni mindenkivel és akkor nem fogsz félni hogy mit csinál veled
dec. 30. 01:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Én pl semmilyen közösségin (fb, twitter, insta stb.)sem vagyok fenn, sem valós, sem kamu profillal... most akkor így mi van?
dec. 30. 07:00
 8/10 anonim ***** válasza:

En nem a valodi nevemmel vagyok, de nem szeditek senkit.

40F truecel

dec. 30. 08:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem biztos.

Nekem sehol nem szerepel a valódi nevem, de senkit nem szédízek. Efyedül Facén vagyok valódi névvel, de egyrészt nem használom, másrészt csak ismerősök ismerősei találhatnak meg.

dec. 30. 09:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. Az exemnek pl. egy kamu facebook profilja volt, amit arra használt, hogy 1-2 ismerőssel csevegjen, azon kívül semmi (és tényleg, mert láttam).
dec. 30. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!