Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiatal férfi nincs fenn semmilyen platformon akkor az kamunévvel van fenn gondolom ugye és úgy szédit nőket?
Nem értem. Én sem vagyok fent sehol, miért ne lehetne így egy pasi is? Szerintem paranoid rögtön erre gondolni... Persze megértem, hogy te a social mediában élsz... de nem mindenki.
Szerintem még mindig az van, hogy arra figyelj, hogy valaki hogy bánik veled és mennyire következetesen figyelmes és érdeklődő veled HOSSZÚTÁVON. Lehetne időt adni egy ismerkedésnek, nem kell még aznap szexelni....
Nem minden pasinak áll abból a napja, hogy reggeltől estig a nőket szééédíti.
Én nem vagyok fenn sehol, teljesen nemlétező vagyok az egész social media-ban.
Nem, nem szédítek senkit kamuprofilokkal.
En nem a valodi nevemmel vagyok, de nem szeditek senkit.
40F truecel
Egyáltalán nem biztos.
Nekem sehol nem szerepel a valódi nevem, de senkit nem szédízek. Efyedül Facén vagyok valódi névvel, de egyrészt nem használom, másrészt csak ismerősök ismerősei találhatnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!