Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érdekli az a férfiakat, ha egy fiatal nőnek több foga is implantátum?
25 éves fiatal nő vagyok, eddig 5 fogamat ki kellett húzni. Nem hanyagság miatt. Folyamatosan jártam tömetni, gyökérkezelni, majd ide jutottak. Egyébként ezek mind hátsó fogak, egy se látszik és pótolva is vannak implantátummal. Megvan az összes fogam a számban, csak abból 5 nem saját.
Ha megtudnátok ezt egy nőről zavarna bármennyire is? A mosolyom szép, ápolt a fogsorom.
Habár én nő vagyok, de hidd el nekem ez nem baj. Az sokkal undorítóbb, mikor a fekete fog vagy már csak fél fog figyel az ember szájában. Rengeteg ilyen embert látni és az ezerszer rosszabb.
Nekem 4 fogam az ebből 3 ciszták miatt lett pótolva. Műtétem is volt stb. Az pedig aki azon problémázik, hogy hú 5 fogad nem "gyári" azzal valami baj van.
Ha már 25 évesen 5 fogadat kellett húzni, valószínű 40-re már nem lesz saját sem. Tipikus csont anyagcsere probléma, rossz táplálkozás, egyéb ok miatt.
Nálam ez is hatalmas igénytelenség, ez kb olyan, mint egy rossz autót agyontankolnak, csak épp a motor hiányzik belőle....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!