Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érdekli az a férfiakat, ha egy fiatal nőnek több foga is implantátum?
25 éves fiatal nő vagyok, eddig 5 fogamat ki kellett húzni. Nem hanyagság miatt. Folyamatosan jártam tömetni, gyökérkezelni, majd ide jutottak. Egyébként ezek mind hátsó fogak, egy se látszik és pótolva is vannak implantátummal. Megvan az összes fogam a számban, csak abból 5 nem saját.
Ha megtudnátok ezt egy nőről zavarna bármennyire is? A mosolyom szép, ápolt a fogsorom.
Amilyen fogsorú nőkkel látok pasikat jàrni, a tiéd már semmi.
A kollégák nagy részének vannak műfogai vagy 10 éve.Az ínyüknél el van feketedve már.3 méterre kell állnom, hogy kevésbé érezzem a szagot ami àrad a szájukból.
16 van különbség a pótlásokban is, gondolom én. Anyámnak koronája van több helyen is, pár fog tartja a hidat, most csináltatta újra
De a régi sem volt sehol fekete, teljesen természetes színe volt.
Aki eleve cseszik a fogmosásra, fogápolásra annak hiába vannak pótlásai persze, hogy egy idő után rossz lesz a szájszaga. Aki azonban gondosan ügyel erre nem hagyja ki a fogorvosi ellenőrzést annak igenis a pótlásokkal együtt szép lehet a fogsora.
Akinek feketedik annál kizárt, hogy minden rendben lenne.
Azt pedig hagyjuk már, hogy mindenkinek a saját fogai vannak élete végéig. Nagyon nagyon ritka akinek nincs pótlása vagy egyéb fogászati beavatkozása és az összes foga ép lenne. Szerintem ilyen embert nem sokat ismer senki sem. Én például egyet sem.
Van aki hiába figyel genetika romlanak és hamarabb kell pótolni. Egy fogpótlás, fogaszati kezelés (tömés, gyökérkezelés stb) ezerszer jobb mint aki hagyja rohadni a fogait, vagy kihuzatja és nem csináltat semmit.
Aki pedig írta büdös a pótolt fogak lehellete. Én meg azt tapasztaltam annak büdös aki nem ad a szájápolásra pótlás ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!