Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mással is előfordul, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással is előfordul, hogy teljesen egy rugóra jár az agya a párjával?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy gyakran előfordul-e, hogy a párotok kimondja még előttetek azt a mondatot, amire gondoltok és fordítva. Velünk gyakran előfordul, nekem még mindig furcsa.

Mi 4 éve vagyunk együtt.

28/N

dec. 29. 18:43
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Értjük mi, csak azt nem tudjuk ti kik vagytok és miért fontos ez.
dec. 29. 18:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy külföldi exemmel volt ilyen akivel 1 közös nyelven beszéltunk.

Már szinte utáltam hogy mindent tud azt a gondolatom is amit nem is árulnék el neki.

dec. 29. 18:57
 3/9 A kérdező kommentje:
1-es, nem értem, miért kell azt tudni, hogy kik vagyunk és miért fontos. Feltettem egy kérdést, ha számodra hülyeség, miért válaszolsz?
dec. 29. 19:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van ilyen. Számomra az ilyen akkor igazán ütős, amikor még épp csak megismerkedtünk. Tehát amikor valakivel egyből így indul az ismeretség. Amikor valakivel sok időt töltesz együtt akkor ez valahol normális, hogy kialakul. De mikor még nem az meglepő. Nekem amúgy munkatárssal is volt ilyen, pedig semmi szerelmi szál nem volt köztünk csak sokat pörgött az agyunk ugyanazon dolog körül a munkában.
dec. 29. 20:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nagyon ritka,becsuld meg nagyon. Ez egy jo kapcsolat egyik alapja a vonzodason kivul. Imadnam,hogy kitalaljuk egymas gondolatat.
dec. 29. 20:18
 6/9 anonim ***** válasza:
44%

4 kollegával nekem is van ilyen. Ha elakad bennem a szó, vagy nem jut eszembe, kimondja befejezi helyettem a mondatot.

Meg ki is ment helyzetekből nagyon sokszor. Es azonnali pillanatokban.

Ő mondjuk amolyan nárci féle is, tehát nagyon jól rá tud hangolódni a nőkre, még a legapróbb rezgéseiket is levágja csípőböl, olvas bennük.

dec. 29. 20:25
 7/9 anonim ***** válasza:
87%

Nálunk is van ilyen, igen. Oké, 11 éve vagyunk együtt, szóval ez így már nem meglepő, de az első találkozásunkkor is rendszeres volt, hogy kórusban szólaltunk fel, vagy egyszerre mutattunk rá valamire, ami felkeltette az érdeklődésünket, vagy bármi. A kapcsolatunk elején a közös baráti kört az őrületbe is kergettük ezzel :D Azóta ez annyiban módosult, hogy most már nem is mondjuk ki, csak tudjuk, hogy mire gondol a másik, táraságban mi már csak a szemünkkel kommunikálunk :D

Nekem ez nagyon furcsa volt eleinte, mármint jó értelemben, azóta meg már annyira normálissá vált, hogy ha neadjistenvéletlenül valamilyen csoda folytán külön válnának az útjaink, iszonyatosan hiányozna, mert tuti, hogy még egyszer ennyire összhangban nem leszek senkivel. Amikor megismertem is úgy beszéltem róla a barátnőimnek, hogy tökre ugyanaz, mint én, kb engem képzeljenek el férfiban :D Annyira jó érzés ilyen ember mellett élni, iszonyatosan szerencsésnek érzem magam, hogy így megtaláltuk egymást.

dec. 29. 20:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Pont tegnap gondolkodtam el ezen én is.Mi a párommal ugyanilyenek vagyunk.Én gondolok valamire rá fél perc múlva kimondja mire gondoltam.
dec. 30. 09:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem a legjobb barátommal van ez. Pedig még egy országban sem élünk, így főként videóchatelünk.

Szerintem ha valakivel annyira egyezik a személyiségetek és sokat beszélgettek, akkor elkezdtek "közösen rezegni".

dec. 30. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!