Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordúl veletek gyakran hogy ha nincsenek is nagyon durván elvárásaitok elvárásaitok de van egy bizonyos ideálotok és egy teljesen más típusú emberbe szerettek beke/ vesz le titeket a lábatokról?
Igen, velem pont most esett meg. :D
21L
Hasonló velem is megesett,de túlzás,hogy beleszerettem.Talán inkább azt mondanám,hogy személyiségre számomra ideális pár lett volna,a külseje nem az ideálom volt,de tetszett,csak a sors közbe szólt és nem lett belőle semmi.
Az ilyesmi megesik.Soha nem lehet tudni,hogy a számunkra tökéletes társ milyen formában jön el.
Igen, velem is éppen "most" esett meg (az elmúlt két hónapban). Külsőre nagyon nem jön be a srác, annyira, hogy még csak meg sem fordulna a fejemben, hogy bármi komolyabb legyen, hiszen nem az esetem.
Viszont jobban megismerve a belső értékei hihetetlenül megfogtak (intelligens, vicces, hasonló az érdeklődésünk stb.). Úgyhogy most nem tudom, mit is tegyek, mert 1:1 az állás ilyen szempontból:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!