Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez csak lerázó szöveg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak lerázó szöveg egy férfitől, vagy tényleg van olyan aki így gondolja?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm lassan 1.5 éve lakik albérletben, a szomszédban lakik a főbérlő, egy 30 év körüli férfi.

A barátnőm mondta, hogy eddig bárhol férfi volt a főbérlő, egy idő után mindig próbálkozott, vagy ha nem is próbálkozott akkor olyan megjegyzéseket tett, hogy kellemetlenül érezte magát.

Most pedig a főbérlő egész jól néz ki, nem is öreg, és ő soha nem próbálkozott, és semmi jelét nem mutatta annak, hogy érdeklődne a barátnőm iránt. (pedig ő egy nagyon csinos lány)

Egy ideig azt hitte, hogy meleg, de többször látta, hogy más-más nők jönnek hozzá, és szerinte a kinézetük alapján prostik voltak.

Az utóbbi időben sokat beszélgetett a főbérlővel, de most sem érezte annak jelét, hogy érdeklődne iránta a pasi, vagy nem tudja eldönteni. (neki viszont egyre inkább bejön a főbérlő)

Óvatosan megkérdezte, hogy hogyhogy egyedül él, a srác meg azt mondta, hogy azért mert teljesen alkalmatlan a párkapcsolatra, kisajátít, féltékeny, és ezen érzelmein nem tud uralkodni, és durva szélsőségekre is hajlamos ilyen téren.

Aztán nevetett, szóval megint nem tudta eldönteni, hogy ez komoly e.

Vajon mondana ilyet egy ilyen ember, aki tényleg így viselkedik egy kapcsolatban?

Nem hiszem el, hogy egy ilyen ember ezt így tudja magáról, és ki is mondja, és inkább ezért él egyedül, minthogy sanyargasson egy nőt. Pont nem érdekli az ilyeneket, én legalábbis ezt gondolom.

Kicsit úgy érzem, hogy ez az év lerázó szövege volt.

A barátnőm viszont nem akarja elhinni, mert szerinte egyáltalán nem olyan ez a srác, nem nézi ki belőle, inkább csak félénknek tartja.

De ha meg igaz akkor az gáz.

Most elakarja hívni a srácot egy "randira" mert ő teljesen abban a hitben van, hogy csak félénk, és ezért hajlandó ő megtenni az első lépést.

Fura az egész, én ellenzem hogy ő kezdeményezzen, de lehet nincs igazam.

Nem nagyon akarok beleszólni, de én sem tudom ki a jó tanács.

2021. ápr. 26. 19:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem a srác őszinte volt. Prostizik, van pénze, minimum 2 lakása, mi értelme lett volna hazudnia?
2021. ápr. 26. 19:31
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Elnezest kerek, de egy egeszseges heteroszexualis ferfinek minden emberszabasu nore lovagias kotelessege volna ramasznia?
2021. ápr. 26. 19:33
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha netán kapcsolat lesz belőle, és ki akarja sajátítani majd a barátnődet, ha halálba üldözi a féltékenységével, akkor ne sírjon majd a szája, hanem viselje el! A srác korrekt, hisz előre elmondta, mire számíthat egy lány, ha párkapcsolatba lép vele. Nem árul zsákbamacskát!
2021. ápr. 26. 19:33
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Most a barátnődnek az a baja, hogy ez a pasi nem akarja megdugni? Hát így járt...
2021. ápr. 26. 19:34
 5/14 anonim válasza:
100%

"Pont nem érdekli az ilyeneket, én legalábbis ezt gondolom."

Ebben nem lennék olyan biztos. Értem mire gondolsz, de ha belegondolsz, a féltékenység, bizalmatlanság (amiből majd aztán ered a kisajátítás, stb.), magát az azt érző embert is kínozza. Ha képes felismerni, hogy bizony nem normális szintű a féltékenysége és nem is megalapozott, akkor igen is tudhatja magáról, hogy neki problémás egy kapcsolatban élni. Ezzel persze fordulhatna segítőhöz és nem feltétlenül veszett az ügy. Szerintem mint sok más dologban itt is az a vízválasztó, hogy az ember felismeri-e magán a rossz gondolkodásmódot és hajlandó-e dolgozni magán.

2021. ápr. 26. 19:35
 6/14 A kérdező kommentje:

A barátnőm tényleg nagyon csinos, és rengeteg férfi ideálja, nem is mondanám butának se, tökéletes adottságai vannak mind testileg, mint belső értékeit tekintve.

Soha nem kezdeményezett férfinél, és "kivétel nélkül" mindenki ágyba vinné, ha kapcsolatot nem is akarna.

Régóta ismerem őt, nagyon jól tudom, hogy mennyire nagy sikere van mindenkinél. (és igen kicsit irigylem is)

Ráadásul a prostinak vélt nők is fiatalok és csinosak voltak elmondása szerint, szóval még az sem valószínű, hogy az ízlése nagyban eltér. (tehát pl. nem a kövér vagy akár az idősebb nők az ideáljai)

2021. ápr. 26. 19:40
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
hat valoszinu, hogy egy kicsit is ertelmes ferfi nem akar az alberlojevel kezdeni, aki raadasul a szomszedjaban lakik.
2021. ápr. 26. 19:44
 8/14 anonim ***** válasza:
15%
Érdekesnek tűnik. Szerintem egy randiból nem lehet baj, kicsit jobban megismeri és hátha alakul valami.
2021. ápr. 26. 19:53
 9/14 anonim ***** válasza:
39%
Először írtam egy hosszú választ, aztán inkább kitöröltem...
2021. ápr. 26. 20:11
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Jó igényes lehet a csaj, ha egy rendszeresen prostizó férfira csorgatja a nyálát.
2021. ápr. 26. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!