Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi volt a leggázabb szöveg, amivel megpróbáltak felszedni titeket?
Szia cica van gazdád
Vedd le a cipőd, mert piszkos a fantáziám miattad
Nagyon fájt, mikor lepottyantál a menyből
Nem nőként, de a legfurább ismerkedős duma, szerintem vitán felül a:
"Felszedlek, mint rőzseszedő anyóka a kézigránátot"
"Szerintem valami más vastag is jól nézne ki a kezedben." - a buszon olvastam egy G. R. R. Martin kötetet
"Mit szólnál egy kölcsönös orál kényeztetéshez?"
"Szia, ha nincs más dolgod szívesen megmutatnám, hogy miért XL-es óvszert használok."
"Hali, ha nincs párod, én lennék az."
"Tetszik a pólód. Te is szereted a nagy farkat?" - a pólómon Daenerys Targaryen volt, akinek a férjét Jason Momoa alakította
"Szia. Viccen kívül te vagy a legszebb lány, akit ma láttam." - a vicc az volt, hogy kristálytisztán hallottam, hogy ugyanezt elmondja egy másik lánynak, mielőtt az lepattintotta volna
21/L
- Szia, van egy kis apród? Kérsz egy kávét? Meghívlak!
- (Egyik barátnőmmel sétáltunk) Kértek szerelemgyrost?
- Veszel egy matricát 10 forintért?
- Bocsánat, de nincs most nálam pénz.
- És eljönnél esetleg velem valamikor egy kólára?
- Nem.
- És cappuccinóra?
- ??? Nem.
- Szia, van egy öngyújtód?
- Nincs.
- Nem dohányzol?
- Nem.
- Ó. De telefonszámod csak van!
Kolimban volt anno egy gyerek, aki azzal próbálta bemutatni, hogy mekkora alfa, hogy mennyi mindent ismer a környéken. Egy vasútvonalon jártunk haza, és nálam azzal próbálkozott be üzenetben, hogy "X állomáson évek óta van egy kidobott hűtőláda :) "
Illetve a kedvencem: cserediák voltam, boltból mentem haza, erre csávóka leszólított, hogy van-e barátom, mert elhívna egy kávéra. Lefagytam, és rávágtam, hogy van. Egy héttel később megyek haza másik irányból, ugyanabban a ruhában, erre odajön hozzám ugyanaz a fószer, hogy ilyen szép lányt még sohasem látott (!!!), és hogy elmennék-e vele randira...
Egyszer az egyetemen a padon olvastam, odajön egy srác hozzám (egyetemista lehetett mert a könyvtárba ment) és ilyen mindenféle extra nyálas szöveget mondott, hogy:
te vagy a legszebb lány akit láttam,
ragyogsz mint egy csillag,
megmozdítottad bennem a romantikus énemet,
elfogadsz e tőlem egy szál rózsát a parkból,
Majd mikor visszautasítottam, azt mondta:
akkor rohadj meg a padon te lotyó
Úgy tűnik, tényleg megmoozdítottam a romantikus énjét. :-D
Én az ilyen fb-kalandorokat utálom. Tipikus üzenet: szia, szép vagy, szimpatikus az adatlapod alapján, van kedved ismerkedni?
A szégyen ebben az, hogy titkos az adatlapom, tehát csak a profilképem lászik, amin a pasimmal vagyok. :D
Neten (ELSÖ csetelések, még talalkozo sem volt -fényképen down korosnak tünik):
Kérdèsei: összejönnél velem? Szivesen megismernéd a szüleim? Ha arrol lenne szo, hozzànk költöznél vagy nekem kéne? Mennyire vagy szigoru?-pl hogy meg kell e beszelni mikorra kell hazamennie. Mennyi fér nalad bele?-ha a pàrom inna 2 ital?megcsalàsért herélès jàr? Miért tiltottàl le a màsikon, zavart amit kerdeztem?(aztan mindenhonnan tiltottam)
Eddig ö viszi a pàlmàt az ismerkedés legalja versenyben nàlam.
Férfi vagyok, de egy ismerős csaj elmesélte a leggázabb ismerkedését:
ült egy kocsmában pár haverjával, söröztek, erre elmegy az asztaluk mellett egy csávó, és odadob a csajnak a söröspoharak közé egy cetlit a szöveggel, hogy "nagyon tetszel", meg a telefonszámával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!