Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak velem szórakozna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak velem szórakozna az exem?

Figyelt kérdés
Már írt is rám, mióta felesége van, de nem válaszoltam neki. Mikor új kapcsolatom lett, azóta bejelölt több álprofilról is, de nem igazoltam vissza. Míg kapcsolatban voltunk, is csak átvert engem. Ennek mi értelme mikor úgy is a felesége meg a gyereke a best of, akikkel nagy boldogságban pózolnak? Bár ha egyedül lennék se érdekelne sose az exem.
2021. ápr. 26. 14:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert senki mellett nem tud elköteleződni. Amíg veled volt, téged hülyített, amíg mással van, őt hülyíti. Ennek semmi köze hozzád vagy ahhoz, hogy ki érdekli jobban, szimplán csak ilyen (hulladék) ember.
2021. ápr. 26. 15:03
 2/3 anonim ***** válasza:
52%

Honnan veszed hogy csak veled szorakozna?

Amugy meg a legtobb pasi keptelen nonogam maradni (hosszu vagy nem hosszu)évekig. Nincs miertje. Kell a más inger is. Ennyi csak

2021. ápr. 26. 15:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Mivel nem ülsz mellette, így fogalmad sem lehet róla, hogy rajtad kívül még hány nőnél próbálkozik. A nagy számok törvénye alapján aztán csak sikerül valami ... a legtöbb férfi ezt csinálja, tisztelet a kivételnek. Ha már akkor sem tisztelt, mikor együtt voltatok, miből gondolod, hogy majd azután fog, hogy mástól lett családja? Alkalmi partnert keres, ehhez pedig általában a legegyszerűbb út a kipróbált, azaz az exek.
2021. ápr. 26. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!