Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak velem szórakoznak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak velem szórakoznak, másokkal pedig nem?

Figyelt kérdés
Volt egy férfi ismerősöm, aki írogatott nekem, nem találkoztunk, de egyszer csak visszament a volt barátnőjéhez. Pár hónap múlva írt nekem a barátnő mellett is, volt hogy csak úgy eltűnt, de aztán végül csak ott hagyta a barátnőjét, és utána írt nekem, találkoztunk, össze is jöttünk. Örülhettem hogy egyáltalán valaki végre velem is szóba áll. De aztán végül engem is otthagyott, majd ahogy hallottam, teherbe ejtett egy másik nőt, és el vette. Egyszer hallottam hogy mondja a nőnek, hogy mi a f...szt akar egy nyilvános helyen, de őt mégse fogja már pattintani.
2020. júl. 11. 09:56
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
mert hagytad magad és mert szóba állsz minden jött-mentel.
2020. júl. 11. 10:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért szórakozhat veled más, mert hagyod. Amikor összejöttél ezzel a pasival, bizonyítottad, hogy nincs sok eszed. Egy normális nő az ilyen férfit úgy elküldené a francba, hogy csak na.
2020. júl. 11. 10:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Velem még előtte sose járt senki, csak úgy találkozgattam fiúkkal.
2020. júl. 11. 10:10
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

"Örülhettem hogy egyáltalán valaki végre velem is szóba áll."

EZ a lényeg. És nem, nem abban az értelemben, ahogy itt egyesek előadják, hogy rossz hozzáállás, önbizalomhiány stb. Hanem hogy a legtöbb férfi rád sem hederít, amelyik nagy ritkán igen, az meg ilyen... Ismerős helyzet, és ez sosem lesz jobb. Másmilyennek kellett volna születnünk. Előnyösebb külsejűnek, érdekesebb személyiségűnek stb.

2020. júl. 11. 10:24
 5/7 anonim ***** válasza:
90%

Szomorúan hangzik.

De amúgy a szépeket, kedveseket is dobni szokták sokszor. :D

"Miért csak velem szórakoznak, másokkal pedig nem?"

Ez igy elég fura :D

Miért lennél pont te a kivétel?

Az emberek nagy része idióta és sokak csak szórakoznak az emberekkel.

Ezért is ne keseredj amiatt, hogy nem figyelnek rád a férfiak/emberek.

Persze jó ha átölel valaki de ne ekörül járjon a fantáziád. Ha véletlen egy rendes aranyos férfi-ről úgy látod hogy érdekled akkor ott bepróbálkozhatsz.

Ez az én véleményem.

2020. júl. 13. 12:57
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Mindenkivel próbálnak szórakozni, csak valaki hagyja, valaki nem. Ezekszerint te hagyod magad.
2020. júl. 13. 13:49
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Magadnak köszönheted... Ha meg egy normális pasi közeledne feléd akkor azt meg elhajtanád vagy friendzone-ba raknád vagy nem lenne meg a szikra.

A tökfejeknek meg hagyod hogy szórakozzanak veled aztán meg jöhet a "minden férfi szemét" szöveg.

2020. júl. 13. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!