Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buta lányként hogy szűrjem ki, ha csak szórakoznak velem?
Sajna nagyon buta vagyok :( Szeretnék majd egyszer egy komoly kapcsolatot, ahol kölcsönösen szeretjük egymást a fiúval, de mindig koppanok. Elhiteti velem hogy fontos vagyok neki ajándékokat ad, figyelmes és kedves mégis mikor elkezdem viszonozni a közeledését akkor kiderül hogy nem kellek neki (talán pont azért mert butuska vagyok) és onnantól tojik rám :((( Olyan rossz. Én csak boldog akarok lenni. Megérdemelném már :(
L
Hogyan szűrheted ki? Relatív tapasztalat nélkül nehéz, néha bele kell esni a csapdákba, hogy tudjad majd ki szórakozik veled.
Egyébként meg személyfüggő, minden ember más. Lehet talált más, lehet szórakozott csak, lehet kiábrándult, a lényeg hogy mindig állj önbizalommal magad felé, és bizalommal a másik felé, ne gondold egyből az elején hogy átverhet.
A komolyabb témák egyébként téged érdekelnének csak félsz, hogy megszégyenülsz és ezért kerülöd őket vagy nem is érdekelnek egyáltalán ? Az, hogy csacsogsz, szerintem inkább aranyos, mint bosszantó tulajdonság. Legalább is nekem az.
32/f
Mit jelent az, hogy "buta vagy"?
Iskolázatlan, műveletlen vagy?
Vagy naiv és kihasználható?
Vagy mindkettő?
Ahogy a tobbiek is mondtak az olvasa segit. Amig nem vagx profi addig meg legyenek szigoru erkolcsi szabalyaid. Amiert szaz eve megvetettek egy lanyt azt ne csinald. :D Kicsit tuloztam, na, de nem nagyon.
Van egy baratnom, akit a fiuk mindig atvagnak. Egy dolog miatt van meg egyben, hazassagig var a szexszel, mert kereszteny, igy olyan igazi serulese meg nem volt. Ha konzervativan allsz a dolgokhoz (nem kell azert full keresztenyken tolni), akkor nem kell sokat gondolkodnod, a szabalyok majd megvedenek. Aztan ha mar okosabb leszel tudni fogod mikor.lehet tullepni a szabalyokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!