Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Buta lányként hogy szűrjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buta lányként hogy szűrjem ki, ha csak szórakoznak velem?

Figyelt kérdés

Sajna nagyon buta vagyok :( Szeretnék majd egyszer egy komoly kapcsolatot, ahol kölcsönösen szeretjük egymást a fiúval, de mindig koppanok. Elhiteti velem hogy fontos vagyok neki ajándékokat ad, figyelmes és kedves mégis mikor elkezdem viszonozni a közeledését akkor kiderül hogy nem kellek neki (talán pont azért mert butuska vagyok) és onnantól tojik rám :((( Olyan rossz. Én csak boldog akarok lenni. Megérdemelném már :(

L

2019. márc. 20. 22:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
általában aki túl magabiztos, meg behízelgő dumájuk van, azok szokták ezt játszani hogy csak szórakoznak. Ha azt látod egy srácon hogy izgul, bénáskodik, akkor nagyobb az esélye hogy komolyan gondolja a dolgot. Persze semmire sincs garancia.
2019. márc. 20. 22:44
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Nem lehetsz nagyon buta, ha már tudod magadról, hogy butácska vagy. Ez az első lépés, ráadásul a legnehezebb. Olvass sokat, rengeteg önfejlesztő könyv van, vannak életrajzi írások, amikből rengeteget lehet tanulni, ill. szépirodalmi művekből is, mert azokban általában a tipikus emberi viselkedések, jellemek, tulajdonságok jelennek meg a szereplőkön keresztül.
2019. márc. 20. 22:45
 3/11 A kérdező kommentje:
Volt aki bénáskodott és teljesen úgy látszott hogy komolyan gondolja. Annyira jól játszotta hogy végig én éreztem magam nyeregben. :( Aztán csúnyán koppantam. A mai napig nem tudom miért szórakozott velem elég hosszú ideig. Talán csak unatkozott :(
2019. márc. 20. 22:47
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Nyilván valamiért kiábrándulnak belőled. Itt nem arról van szó, hogy nem akarnak komolyan veled lenni az elején, hanem arról, hogy valamivel elriasztod őket. Igen, ez akár lehet az is, hogy butácska vagy. Ezt fejleszd inkább és fejleszd az önismereted.
2019. márc. 20. 22:50
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen. Nem lehet velem értelmes beszélgetést folytatni. Többen mondták hogy csak csacsogok. A komolyabb témákhoz nem tudok hozzászólni, ìgy kerülöm őket :(
2019. márc. 20. 22:58
 6/11 anonim ***** válasza:
62%

Hogyan szűrheted ki? Relatív tapasztalat nélkül nehéz, néha bele kell esni a csapdákba, hogy tudjad majd ki szórakozik veled.

Egyébként meg személyfüggő, minden ember más. Lehet talált más, lehet szórakozott csak, lehet kiábrándult, a lényeg hogy mindig állj önbizalommal magad felé, és bizalommal a másik felé, ne gondold egyből az elején hogy átverhet.

2019. márc. 20. 23:03
 7/11 anonim ***** válasza:
70%

A komolyabb témák egyébként téged érdekelnének csak félsz, hogy megszégyenülsz és ezért kerülöd őket vagy nem is érdekelnek egyáltalán ? Az, hogy csacsogsz, szerintem inkább aranyos, mint bosszantó tulajdonság. Legalább is nekem az.

32/f

2019. márc. 20. 23:17
 8/11 anonim ***** válasza:
62%

Mit jelent az, hogy "buta vagy"?

Iskolázatlan, műveletlen vagy?

Vagy naiv és kihasználható?

Vagy mindkettő?

2019. márc. 20. 23:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Ezt még az okosabb lányok se veszik észre soha, ha elég jól néz ki a férfi. Ha nem néz ki jól, akkor meg ti szórakoztok vele.
2019. márc. 21. 07:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Ahogy a tobbiek is mondtak az olvasa segit. Amig nem vagx profi addig meg legyenek szigoru erkolcsi szabalyaid. Amiert szaz eve megvetettek egy lanyt azt ne csinald. :D Kicsit tuloztam, na, de nem nagyon.

Van egy baratnom, akit a fiuk mindig atvagnak. Egy dolog miatt van meg egyben, hazassagig var a szexszel, mert kereszteny, igy olyan igazi serulese meg nem volt. Ha konzervativan allsz a dolgokhoz (nem kell azert full keresztenyken tolni), akkor nem kell sokat gondolkodnod, a szabalyok majd megvedenek. Aztan ha mar okosabb leszel tudni fogod mikor.lehet tullepni a szabalyokon.

2019. márc. 21. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!