Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy szórakozni egyedül egy fiatal nő a budapesti éjszakába?
Gyakori látvány, hogy a lányok/nők csoportosan mennek szórakozni. Tehát társasággal jönnek és mennek el.
Pár hónapja találkoztam egy 22 év körüli nővel, aki egyedül táncolgatott egy belépő nélküli helyen. Láthatóan jól érezte magát és leszólítottam. Normális kedves és egyáltalán nem volt részeg. Megkérdeztem, hogy kivel jött, mondta hogy teljesen egyedül.
Nem volt rá alkalmam hogy megkérdezzem miért, mert egyszer csak eltűnt és nem láttam többet.
Szerintetek milyen indokok miatt mehet egy nő egyedül szórakozni? Miért nem barátnőkkel vagy társasággal. Vajon miért nem fél hajnalban egyedül hazamenni az éjszakai buszon? Felelőtlenségnek tekinthető?
Nincs bulizós baráti köre, vagy éppen nem volt kedvük hozzá.
Sok házas nő is egyedül jár bulizni. Táncos körökben nagyon sok ilyen van. Igaz, hogy azok visszafogott bulik, nincs alkohol és drog.
- Szia!
- Hello!
- Ne haragudj, hogy megszólítalak, de tök szimpatikus vagy. Megkérdezhetem, hogy kivel érkeztél?
- Teljesen egyedül.
- És miér...
*eltűnik*
Lehet szimplan jol erzi magat igy, elofordul, hogy az ember ugy vagyik kikapcsolodasra, hogy nincsenek ott a baratai. Pl eleg sokan utaznak vagy ulnek be etterembe egyedul ugyanebbol az apropobol.
Szerintem tok jo, hogy vannak, akik ennyire ki vannak bekulve magukkal. : )
Miért ne?
Miért kellene valakinek annyira nyomorultnak lennie, hogy egyedül ne tudjon menni?
Röhögni szoktam, amikor leírják itt, hogy azért nem mennek bulizni, mert nincs kivel.
DE MINEK KELL(ENE) KÍSÉRŐ?
Gondolom azért, mert kedve volt elmenni és nem tartotta vissza a társaság hiánya. Én koncertekre szoktam egyedül járni, mert a városomban nem sok olyan barátom van, akivel egyezne a zenei ízlésünk, a férjem is más fajta zenét hallgat. Van pár zenekar, ami a barátaimat is érdekli, a többire pedig megyek egyedül.
Nem félek hajnalban egyedül hazasétálni (a belvárosban élek, biztonságos városban), de ha félnék, akkor fognék egy taxit és kész. Nem ütöm ki magam alkohollal vagy bármivel, nem vagyok felelőtlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!