Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy szórakozni egyedül egy fiatal nő a budapesti éjszakába?
Gyakori látvány, hogy a lányok/nők csoportosan mennek szórakozni. Tehát társasággal jönnek és mennek el.
Pár hónapja találkoztam egy 22 év körüli nővel, aki egyedül táncolgatott egy belépő nélküli helyen. Láthatóan jól érezte magát és leszólítottam. Normális kedves és egyáltalán nem volt részeg. Megkérdeztem, hogy kivel jött, mondta hogy teljesen egyedül.
Nem volt rá alkalmam hogy megkérdezzem miért, mert egyszer csak eltűnt és nem láttam többet.
Szerintetek milyen indokok miatt mehet egy nő egyedül szórakozni? Miért nem barátnőkkel vagy társasággal. Vajon miért nem fél hajnalban egyedül hazamenni az éjszakai buszon? Felelőtlenségnek tekinthető?
Lehet, hogy a barátai nem értek rá/nem volt hozzá kedvük, lehet, hogy alapból nincsenek bulizós barátai. Lehet, hogy csak szimplán szeret egyedül lenni, és van elég önbizalma hozzá, hogy egyedül csináljon dolgokat, amiket "normál esetben" társasággal csinálna az ember.
Én egyszer még régebben Couchsurfingen keresztül beszéltem le talit 2 olasz fiúval egy romkocsmában, és úgy volt, hogy ott találkozunk, el is mentem, és amíg őket vártam/kerestem, egyedül ültem ott. Kisebb fordulatot vett az este, mert végül sosem találkoztunk, habár az este végén rájöttem, hogy az egyik fellépő ők voltak (Ruins of Rome volt a kétszemélyes együttesük neve, és előtte mondták, hogy Rómában laknak és zenélnek), de nem ismertük fel egymást. Viszont nem maradtam egyedül, leült hozzám egy magyar lány, egy szlovák lány, és egy Texasi amerikai pasi, éás elvoltunk négyen. :D Egy tök random este volt, és introvertáltként nagyon ki kellett mozdulnom a komfortzónámból, hogy ne rohanjak haza fél perc után, de megérte. :D Azóta is szeretnék még ilyen estéket, de nem merek egyedül szórakozni menni, és irigylem azokat, akik tudnak. Viszont 2 hónap egybefüggő backpacker utazásra meg merek egyedül menni, szóval nézőpont kérdése. :D
Bocs a rövid sztori miatt. A lényeg, hogy egyedül is lehet szórakozni és jól érezni magadat. Vagy új embereket megismerni, amiben korlátozna az, ha egy társasággal lennél alapból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!