Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság a kigyúrt izmos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság a kigyúrt izmos fickók vagy inkább a mackós nagydarabok jönnek be az igazi nőknek?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 25. 17:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%
Egyik se. A vékony izmos. De tök mindegy, mert ha valaki tetszik, nem az izmait fogom nézni. Tegnap tetszett egy srác, FEL VOLT ÖLTÖZVE és nem láttam, hogy izmos-e.
2021. ápr. 25. 18:20
 12/20 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem a nők egyáltalán nem ezen tényezők alapján választanak, én a legjobb csajokat teljesen átlagos testalkatú vagy sovány férfiak karjai közt látom. Én magam is edzek, de egyetlen nőnek akiket eddig kérdeztem, kifejezetten nem jön be a szetgyurt állat fajta. Mondjuk szerintem a zsíros az kifejezetten gusztustalan mind férfibe, mind nőbe, de a csajoknak az anyagi háttér és az a megmagyarázhatatlan vonzalom lesz ami igazán döntő lesz a férfi választásnál. És ez nem azon múlik mennyire van kigyurva az ember. A sportos test egy jó plusz de önmagában édeskevés..
2021. ápr. 25. 18:21
 13/20 anonim ***** válasza:
6%
Ebből a két lehetőségbol általában a 90 alatti IQ-val rendelkező műcicis, műszempillas, feltoltott ajkú nők választanak, akik köztudottan messze vannak az igazi nő kategóriátol. Ahogy a kérdezo is az igazi férfi kategóriátol. Csak messziről próbálkozik...
2021. ápr. 25. 18:27
 14/20 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, neked nincs esélyed, az hott biztos. Igazi nőnek nem jön be a bunkó stílus.
2021. ápr. 25. 18:28
 15/20 anonim ***** válasza:

Mindenki (fiú/lány egyaránt) azt mondja, hogy "Ahh, nekem nem a külső számít!".

Azt különben de...

Ettől függetlenül meg az a válasz, hogy az ember személyisége fogja meg a másikat, azt nem tudom, hogy ezt fogod-e tudni hasznosítani :D

Első ízben úgyis a külső miatt kezd el tetszeni valaki valakinek.

Majd utána derül ki, -ami mindenkinél változó- hogy bejön-e a belső is.

Én úgy gondolom leginkább az arc.

Ha vékony, ha kigyúrt, ha mackós, ha duci, ha dagadt, akkor is elsőnek az arc fogja meg.

Mert mondhatja valaki, hogy én a vékonyakat, vagy az izmosokat szeretem, de ha jön egy mackósabb csávó, akkor az fog tetszeni neki, hiába bukik valami testképre.

Mivelhogy mondta a 11es is, látott valakit, aki tetszett neki, és "fel volt öltözve" (xD).

Igen.

Gondolom nem tudta megállapítani, hogy mennyire kockás a hasa, mennyire szőrös a melle, stb :D stb :D

Szóval, ha bejön az arca (mert eleve azt látja a legtöbbet), aztán megismeri, ha meg bunkó, akkor úgysem jön össze vele.

Csak egy jóképű bunkó lesz :D

Egy a lényeg, arcra nem lehet "gyúrni" ezért erre nagyon nem lehet sok mindent mondani (max vannak olyan nők vagy pasik akiket sokan szexisnek tartanak, ha hasonlítasz ilyenre, megnyugodhatsz :D) illetve a másik, hogy mennyire jön be a másiknak a belsőd (viselkedés, világnézet, felfogás, stb...) erre megintcsak nem nagyon lehet gyúrni.

Azaz zsákutca a kérdés ennyiből, mert az a válasz, hogy nincs válasz, vagy ezek a klisékkel teli kívánság lista: legyen szép, legyen okos, legyen férfias, legyen humoros, legyen pénzes, legyen udvarias, legyen határozott stb...

Amit magaddal meg tudsz tenni, az az, hogy mindig megmosod a fogad, fürödsz, tehát ápoltan nézel ki, ennyi kell ahhoz, hogy megtetszél valakinek.

Ha meg valakinek olyan kell, aki pénzes, aki izmos és illik az insta képekhez, lehet vele villogni, olyannal minek összejönni, hogy kihasználjanak ?

Amúgy meg nézd meg a szomszédot, és gondolj arra, hogy azoknak a csúnya embereknek is sikerült :D

Minden zsáknak megvan a foltja.

(Az meg, hogy ha valaki izmos, nem azt jelenti, hogy Eddie Hall vagy Swarzenegger 2. Ezek már ennyi erővel dagadtak is lehetnének :D nem... az aki ad magára annyit, hogy a testét is megpróbálja karban tartani, és lejár a kondiba, tuti hogy tetszik a lányoknak. Ezt kár tagadni. A férfi test és a női test is tud szép és formás lenni. És mind a 2 nemben el tudnak szállni amitől már nem lesznek szépek.)

Kb ennyi.

Az meg valóban igaz, hogy nem azért fog veled összeállni vlki, mert pénzes vagy.

Ha igen, akkor ott gondok vannak :D

2021. ápr. 25. 18:51
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem ezalapján választok párt, de a macisabbak jobban bejönnek, mint a kigyúrtak.

Bár nem tudom, mi számít "igazi" nőnek?!

2021. ápr. 25. 19:02
 17/20 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező tudjuk, hogy te egy dagadt hájpacni vagy és azt a választ várod, hogy az igazi nők a "mackós nagydarabokra" buknak. A 10/10-es plázaribik, amilyenekre vágysz, miközben nyakadon végig folyik a zsíros pörköltszaft. A puncilé helyett.
2021. ápr. 25. 19:16
 18/20 anonim ***** válasza:

Ez az igazi nő nekem is tetszik :D

Mondjuk azért rá lehet jönni...ha nagyon akar az ember.

Aki rákérezett erre, attól megkérdezném, hogy találkoztak-e már olyan nővel, akit nem neveznének nőnek, ezért vagy azért...

Pl ezt is jelentheti.

Férfiben is van ilyen.

Pl Vásáry André, Berki Krisztián, Lakatos Márk, SP, ByeAlex, Csonka Bandi, VV Aurélió, Járai Máté, Rácz Gergő, Pintér Tenya, Bereczki Zoltán, Kerényi Miklós Máté, Alföldi Róbert, Szájer József, Jancsó Ladányi Ábel, Puskás Peti, Tokár Tamás, Pumped Gabó, Istenes Bence, Lukács Miki, Sánta László, Hujber Ferenc, Varga Miki Joe, Cooky, Delhusa Gjon, Eisler Zsolt, Gulyás Márton

2021. ápr. 25. 20:02
 19/20 anonim ***** válasza:
Ne brümmögj,hanem fogyjál le mackóka!
2021. máj. 8. 13:42
 20/20 anonim ***** válasza:

Emberek, ti tudjátok, h mennyire erős egy medve ? :D

Képzeljétek el, mi lenne ha még gyúrnának is xD

Így szóljatok be egy medvének!

De a botsáskáknak sem ajánlott, mert úgy ketté rúgják a feneketeket egy karate rúgással, hogy csak na! :D :D

Leginkább a gerinctelenekkel és a csúszómászókkal van a legnagyobb gond, alig lehet őket agyon taposni...

2021. máj. 8. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!