Ajánlanátok testépítő gyakorlatokat nőknek?
Sziasztok.
24 éves lány vagyok és eldöntöttem, hogy izmosodni szeretnék. Főleg karizomra. Eddig elhanyagoltam magam és szeretném ezt helyre hozni. Ahol lakok pont van 2 féle fitnesszpark. Egyikben több a felsőtest gép, másiknál meg inkább ilyen box, húzódszkodó mászók, karikák stb. Ide szívesen eljártam csak félbehagytam, mert ellustultam. Ehhez tudom kell a megfelelő étrend is, így az se fog elmaradni. Mivel növelhetném még az izmaimat? Hogyan tudnék én is elérni egy testépítő testet? Egy héten mennyi a megengedett nap tornázni? Itthon van egy 2kg súlyzó de az nem sokat ér igaz? Nemsokára terezek itthonra venni sport eszközöket. Milyeneket szerezzek be? Előre is köszönöm a válaszokat! <3
1. Nincsen csak női vagy férfi gyakorlat mindenkinek ugyan azok az izmai vannak. Ugyan azok a gyakorlatok kellenek.
2. kezdésnek vegyél egy in 30 kilós súlyzó készletet és egy gumikötél készletet ezzel indent nagyjából megtudsz mozgatni.
3. heti 3-4 napot érdemes max edzeni.
4. Tölts le egy kezdő edzéstervet a netről sok van keres olyat ami tetszik.
ha megkeresel pm ben akkor segíthetek ha akarod.
2-es köszi.
3-as miért nem ha már ezt lebírtad írni?...
4-es de lehetek. valamilyen szinten igen.
várok még normális válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!