Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy teljesen felborult a férfi, nő egyensúly a kapcsolatokba?

Figyelt kérdés
Mármint manapság keresel egy jó nőt, és 90% hogy jobban keres nálad. Sokat dolgozik, a férfi mos, főz, takarít még a saját munkája mellett, mert az asszony nagyon fáradt, és "neki sincs mindenre energiája". Ha egy férfi férfiként működik, meló, pénzkeresés, sport, aztán otthon pihenés, akkor meg nincs szex, mert az asszony fáradt, nem kívánja, nincs kedve. Aztán arról ne is beszéljünk hogy simán rádsózza a gyereket ha épp egyedül akar vásárolni, vagy elmegy italozgatni a barinőkkel, a gyerek meg otthon idegesíti az apját. Ez mégis hogy van? Nekem ezért nincs nőm, mert ehhez semmi kedvem... 42F

2021. ápr. 24. 10:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Rendben. Én megcsinalom a hazimumka 100%át, gyerekek koruli teendot stb.t, de akkor te meg minimum havi 1M.et keressél. Ezt tudod biztositani?

2021. ápr. 24. 15:15
 12/24 anonim ***** válasza:

Kérdező, leírnád, hogy szerinted mikor van egyensúlyban egy férfi-nő kapcsolat?

Kinek mi a feladata akkor, amikor megvan az egyensúly?

2021. ápr. 24. 17:26
 13/24 A kérdező kommentje:
Hát nyilván a férfi dolgozik rendesen a pénzért, a nő ha akar, max napi 4 órát dolgozik, amúgy a házimunkát meg a gyerek körüli dolgokat intézi...és mikor a férfi hazaér, akkor ő már csak pihen, mert tisztaság van, tiszta vasalt ruhái vannak, meg meleg vacsora.
2021. ápr. 24. 17:31
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Oké. De keresel havi min 1M.et?
2021. ápr. 24. 17:35
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Szupcsi.

Mennyit keresel?

2021. ápr. 24. 17:35
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen kapcsolatra amugy rengeteg Nő vágyik! Csak akkor keress annyit, es tarts el MINIMUM olyan színvonalon, amit amugy magamnak nyujtani tudok. (Könyvelő vagyok, netto 420ért) plusz juttatások.)
2021. ápr. 24. 17:39
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még a havi 1M sem elég biztosíték. Tegyük fel 10-15 évig együtt vagyunk, minden nap vakarom otthon a ganét, nevelem a gyereket, aztán egyszer csak az imádott férjecském otthagy egy másik nőért. Én meg mehetek az utcára és dolgozni úgy, hogy több mint egy évtizedre kiestem a munkaerőpiacról és teljesen összeomlott az addigi életem. Hát kösz nem. Aki jót akar magának, az nem otthon ül és élére vasalja az ingeket, hanem éli az életét, mert más kényétől-kedvétől függeni a legrosszabb dolog a világon.
2021. ápr. 24. 17:40
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

13

És a közösen, kb. fele-fele arányban fizetett kiadásokon felül mennyit adnál oda a nőnek havonta a nettó keresetedből azért, hogy kompenzáld azt, hogy elesik napi négy órában munkával megszerezhető bevételétől, és erről annak érdekében mond le hosszabb távon, hogy magára vállaljon minden, kettőtök közös háztartásával és közös gyerekeivel kapcsolatos teendőt?

És te hány órát foglalkoznál a gyerekeiddel, ha lennének?

2021. ápr. 24. 17:45
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

#17 akkor fizet asszonytartást ez a jól szituált úr, aki a kérdező 😉

Ja, nem 😂

2021. ápr. 24. 17:47
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Rémálom lenne így élni.
2021. ápr. 24. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!