Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan legyek kevésbé homofób?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek kevésbé homofób?

Figyelt kérdés

Régen, mikor nem úgy hozta az élet, hogy meleg barátaim voltak, azt hittem, teljesen toleráns vagyok irányukba, mindent elfogadtam, nem is értettem, ez miért elítélendő egyesek szemében, mit kell ezen egyáltalán magyarázni, miért van szükség a pride-ra, miért kell szegényekneek küzdeni az alapvető jogaikért, amelyeknek magától értetődőnek kellene lenni.

Ezt a mai napig így gondolom,viszont az élet úgy intézte,hogy a legjobb barátom és még egy haverom meleg, és nagyon részletezik,hogy hogyan van a fenék nyalása, stb. Teljesen megrémülök ettől a gondolattól, valamint attól,hogy 2 férfi mennyire állatias tud lenni egymással, már az első randin történik köztük szex többnyire, a társkeresőn halmozottabban vannak kamuprofilok és nagyon felszínesen csak a külső számít. És amit férfiként a legkevésbé sem értek, nyilván heteroként, hogy míg ők egymás végbeléből mindent kifalatoznak vígan, és egymás szájában van a kukker, akkor miért kell szegény nők puncijától undorodni, hogy "Jaj rémisztő a punci". Hát.. nem értem tényleg, ők a normalitással,a természetessel,az élet ciklikusságától miért rettegnek ennyire?

2021. ápr. 17. 10:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ennek semmi köze nincsen a homoszexualitáshoz, egyszerűen ízléstelen társaságban kitárgyalni a szexuális életet, pláne ha valaki ettől ódzkodik.

Ha hetero lenne és lányok fenekéről beszélnének, mennyivel lenne neked jobb?...

2021. ápr. 17. 10:36
 2/5 anonim ***** válasza:
72%

Nem értem miből gondolod hogy azért mert valaki meleg az azt jelenti hogy "retteg" az ellentétes nem játékszerétől,ezt jó lenne ha kifejtenéd bővebben.

Azzal pedig hogy a pride-ra szükség van nem értek egyet még pedig azért nem mert szerintem a legtöbb embernek nem azért ellenszemves a homoszexualitás mert ne tudnák elfogadni más emberek ferdehajlamait hanem hogy ezt minden sarkon az ember arcába nyomják az interneten, a tv-ben és a pride is erre szolgál.

Az emberek szexuális élete magán ügy, nem vagyok kíváncsi senki szexuális szokásaira, legyenek heterók, biszexek vagy melegek.

A saját történeted is erősíti ezt az álláspontomat. Neked sem az a bajod hogy melegek hanem hogy ezt nem tudják mások körül diszkrétan kezelni.

A probléma ennél fogva nem a melegekkel van hanem az olyan emberekkel akik ezt nem tudják a helyén kezelni és tisztelettel kezelni hogy senki mást nem érdekel mit csinálnak az ágyban és kivel. :)

2021. ápr. 17. 10:55
 3/5 anonim ***** válasza:
7%
Úgy,hogy edukáld magad,novessz agyat és nem leszel homofób.Szivesen!😘
2021. ápr. 17. 11:03
 4/5 bárándi válasza:
85%
Szerintem egyáltalán nem vagy homofób. Csak éppen téged az zavar hogy ennyire nyíltan kitárgyalják előtted a szexuális életüket. Mond meg nekik hogy te nem vagy vevő erre a témára és ha a barátaid akarnak még maradni akkor ezentúl mellőzzék előtted ezen szokásukat. (Remélem észhez térnek és nem látja kárát a barátságotok.)
2021. ápr. 18. 06:36
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Napi troll kérdésünket olvashatták! 😁
2021. ápr. 18. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!