Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a kevésbé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a kevésbé jóképű pasik arrogánsabbak?

Figyelt kérdés
Ráírtam társkeresőn egy kevésbé jóképű pasira, aranyosnak tűnt a képe alapján. Majd közölte hogy neki csak szexkapcsolat kell, mert nem fér bele az idejébe, de amúgy nagy kegyesen méltóztatott volna nekem randit szorítani a rendkívül elfoglalt életébe és elég lenézően írt. Mitől van ez a jelenség? Egyébként pedig lekezelően becézgetett, minta szívességet tenne nekem hogy találkozzon velem.
2021. jan. 19. 13:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak rossz emberbe botlottál bele. Normális férfi, örült volna hogy érdeklődsz.
2021. jan. 19. 13:15
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vettem észre. Biztos frusztráltak.
2021. jan. 19. 13:15
 3/15 anonim ***** válasza:
11%
Ennek semmi köze a jóképűséghez. +Ez az egész úgy hangzik, mintha azt mondanád ugyanez egy jóképű pasinak meg van engedve, de egy nem jóképű csak ne ugráljon
2021. jan. 19. 13:16
 4/15 A kérdező kommentje:
2. Mitől? A kevésbé attraktív külső miatt?
2021. jan. 19. 13:17
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
#3 nekik sincs megengedve, hol olvastál ilyet? Csak megállapította, hogy ők kevésbé szoktak arrogánsak lenni.
2021. jan. 19. 13:18
 6/15 anonim ***** válasza:
91%
Ugyanezt tapasztaltam. Már felhagytam a társkeresővel. Az élet hozott egy helyes, magas, nálam 6 évvel idősebb férfit. Én elvált 46 éves nő vagyok. A t.keren nekem is szexkapcsolatokat ajánlgattak és sok nős férfi keresett szeretőt.Ezeket kizártam. Egyébként nem voltak elvárásaim.. Én magam is egy átlagos nő vagyok. Két találkám volt. Az egyik idősebb lehetett mint amennyinek írta magát, jó nagy darab pasi. Vele úgy semmibe ment az egész. Egy darabig még telefonon beszéltünk. A másik: kimondottan dagi, nagy pocak, toka. Hát Ő kimondottan nagyképűen viselkedett velem. Nem felejtette el közölni, hogy tegnap is volt egy randija, meg holnap is lesz. Ezek után el is ment a kedvem a társkeresőzéstől. Lehet 45+ már több az egyedülálló nő? A férfiaknak van válogatási lehetőségük? Aztán az élet hozott egy olyan pasit amilyenről álmodni sem mertem volna. Magas, vékony, jóképű, elvált. Nem csak szexkapcsolatot akar. Felvállal. Egyenlőre még nem költöztünk össze de tervben van. Azóta is hüledezve gondolok vissza a kis hörcsögre aki olyan nagyképű volt velem.
2021. jan. 19. 13:27
 7/15 anonim ***** válasza:
44%
Kérdező, soha ne írjál te rá a pasira társkeresőn. Eleve mínuszból indulsz akkor. Írjon rád, aki kíváncsi rád.
2021. jan. 19. 14:10
 8/15 A kérdező kommentje:
7. Miért ne írhatnék?
2021. jan. 19. 14:15
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Kifejtettem a 7-es válaszban, hogy miért. A középső mondat (gyengébbek kedvéért.)
2021. jan. 19. 14:47
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Vannak rendesek én is örülnék ha rám írna egy lány ! Tény,hogy a társkeresőn sok a kretén mind a két nemből de vannak kivételek! Sokáig én is fent voltam de töröltem magam mert nincs értelme főleg férfiként! 25f :)
2021. jan. 19. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!