Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írok 4 általánosított kataktertípust lenn. Sorrendben melyik a legvonzóbb számodra, melyik kevésbé, melyik egyáltalán nem? Írd meg a nemed, hogy tudjuk, férfiakra vagy nőkre érvényes a valaszod!
1. A laza, jófej, vicces, és közkedvelt
2. A komoly, érett, határozott, és tiszteletet kivívó
3. A rejtélyes, izgalmas, életművész, és kalandra csábító
4. A melegszívű, becsületes, gondoskodó, és mindenkinek szimpatikus
1,4
A túl komoly embereket nem szeretem.
Az életművészeseket sem akik szerint csak egyszer élünk, így basszuk el az összes pénzünket egy hosszabb nyaralásra.
Ezekre az MBTI sokkal pontosabb definíciókat alkalmaz, ráadásul hosszas megfigyelés és kutatások alapján.
De ezek a leírások túl "egybitesek", mindegyikben van szimpatikus és taszító elem egyaránt.
1.Szimpatikus benne, hogy laza és humoros és taszító, hogy "közkedvelt", főleg hogy a "közkedvelt" emberek többsége nem laza, mert megfelelnek és meg is akarnak felelni a társadalmi elvárásoknak, partikat rendeznek és elég sok dogmát követnek szentírásként, mert különben nem lesznek közkedveltek... Volt ilyen haverom.
2.Szimpatikus benne, hogy érett és komoly és taszító ez a "tiszteletet kivívó" dolog. Ha csak úgy alapból tisztelik akkor nincs ezzel gond, de az utolsó "tiszteletet mindenképp kivívni akaró" ember akihez közöm volt az egy enyhén pszichopata alkoholista - így az ennek a képe rémlik fel, illetve az agresszív tornatanárok, őrmesterek és börtönigazgatók.
3.Rejtélyes - ezt nagyon bírom, szinte minden regényben, sorozatban és filmben a kedvenc karaktereim az ilyenek. "Kalandra hívó" - nem, ez már nem annyira jó. Ez a "fejest a semmibe" jellem akik általában nem végzik jól. Nagymamám nővére volt ilyen ember. Élt 28 évet. És sosem volt igazán semmije, mindig ment meg "úszott az árral".
4.Gondoskodó és melegszívű - ez teljesen rendben van, szimpatikus dolog. Bár egy kicsit egy idős nénike képe sejlik fel előttem aki a cicáit eteti meg kiteszi a halott férje számára is az étkészletet (egyszer régen egy animesorozatban láttam egy ilyen részt, erősen megmaradt, csak nem emlékszem rá, hogy hol). "Mindenki kedveli" - ez nem jó, mert valószínűleg megjátssza magát, alárendeli magát bárkinek, és nincs önálló értékrendje. Testvérem hasonló karakter.
A fizikai vonzalomnak mióta van köze ilyen szempontból a személyiséghez?
Én férfi vagyok. Vegyünk egy általános példát: Salma Hayek fénykorában. Nem ismerem, nem tudhatom, milyen személyiség valójában. De az tuti, hogy akár laza, akár komoly, akár kalandos, akár melegszívű, dugnám reggelig!
Úgyhogy a kérdésed ÉRTELMETLEN.
Vicces, komoly, érett, határozott, tiszteletet kivívó, rejtélyes, gondoskodó.
MBTI típusból pedig az INTJ-ket imádom.
Erre így nem lehet válaszolni.
Ha csak szigorúan a leírt tulajdonságokat nézzük, semmit nem teszünk hozzá és veszünk el belőle, akkor az 1. az havernak, barátnak jó.
A 2. és 4. párkapcsolatra.
A 3. meg kalandra, szeretőnek, szexkapcsolatnak.
De persze mindben van ami nem kellene oda, meg mindből van olyan ami hiányzik.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!