Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, szerintetek gáz ha egy 27 éves férfinek nincsen jogsija?
ez se mindegy ki milyen fajta nőkkel ismerkedik
A proli, vagy pedig a "nagyasszony" típusú nők jobban elvárják a kocsit. (Nem bántásból írom.) De pl a fiatal fősulis csajok legtöbbjét nem annyira érdekli
Annyiban igazat adok #22-esnek, és most csak saját történetemet írom le: hogy később a csaladnál már számítanak ezek.
Nekem sem volt 30 éves koromig jogsim. Nem is kellett. A tömegközlekedés nekem nagyon jól megfelelt. Családot sem akartam, így a páromnál is pont tojtam le, hogy van-e jogsi vagy autó.
A fordulópont akkor jött el, amikor megismertem a férjem. Vele először kutyánk lett. Mivel nem volt autónk, így hozzászoktattuk a tömegközlekedéshez, ha pl. haza akatunk menni a szülőkhöz (120km). Vagy kirándulni mentünk. De már a kutyánál a kibukott, hogy mennyire meg vagyunk lőve kocsi nélkül ha gond van (vidék), pl. amikor hasmenés, hányás jött elő a kutyánál, ott problémás volt a tömegközlekedés, hisz bármikor simán behányhatott vagy bekakilhatott volna és átszállással is többórás az út haza (meg senki nem akar együtt utazni egy beteg állattal). Az autót meg ha telehányja a kutya az én problémám, majd én takarítom fel és nem az utazótársaimnak okozok kellemetlenséget.
Úgyhogy végig gondoltam a dolgot és akkor kezdtem el letenni a jogsit, lett autónk is, hogy az ilyen vészeseteket elkerüljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!