Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok rendes pasit találni? 27 éves vagyok, a külső már nem is számít.
Azért 27 évesen ne add le teljesen az igényeid. Igen, kezdeményezz nyugodtan, már nem a 19. században élünk. Ha meg tetszik valaki, menj oda hozzá.
41/F
3-ra:
Egy nőnek nagyon jól áll, ha segítséget kér egy férfitól. Pl. hol van a legközelebb posta, vagy egy nagyáruházban merre találod a joghurtokat. Vagy merre van a 15-ös busz megállója, vagy hányas vágányról indul a szolnoki gyors.
Az ilyen eseteket egyszerűen nem tudom elhinni. 27 éves nő vagy, elérhető vagy, gondolom társkeresőkön is jelen vagy, nyitott a magatartásod... És ne próbálkozna senki megfelelő?
Ilyen NINCS!
Ha csak bunkóba futsz bele, akkor át kellene gondolni, hogy miért van ez. Nyilván azért, mert ugyanazt a mintát követed minden alkalommal. Ahogy felismered, tudsz változtatni rajta.
Az viszont nem hiszem, hogy segítene, ha folyamatosan csak csökkented az igényeidet.
Szia! Nekem van egy ilyen barátom, aki dettó ugyanebben a helyzetben van.
Nem debreceni vagy véletlenül? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!