Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy egy 27 éves lány egy 40 éves hapsival van együtt? Nem furcsa ez?
Figyelt kérdés
2021. febr. 20. 16:29
1/18 anonim válasza:
Szerintem nincs rendben, de mindjárt lepontoz a sok fiatal lányt akaró idősebb pasi:) 29 éves nő vagyok, 35 éves férfi is határeset, nemhogy 40..
3/18 anonim válasza:
Miért lenne furcsa? Felnőtt ember már mindkettő. Ha jól kijönnek, azonos értékrendjük és céljaik vannak, akkor hol itt a probléma? Azért ez már nem olyan, mintha egy 14 éves lány jönne össze egy 27 éves férfival.
4/18 anonim válasza:
Nem furcsa. A saját korosztályában kevés a normális pasi, vagy incel, vagy beteg állat, vagy még gyerek. Amelyik normális az meg már foglalt.
5/18 anonim válasza:
Azt mondanám hogy nem ez a standard de annyira nem extra csak amiatt tűnik annak mert a pasi 40. De ha belegondolsz felnőtteknél 13 év nem olyan sok. Kb felezd el.
Szerintem is ha a célok, életvitel, nezetek stb passzolnak akkor nem lesz akkora gond. Ha szeretik egymást miért ne.
6/18 anonim válasza:
Normális. Két felnőtt emberről van szó, és a 40 éves pasi még nem öreg.
8/18 anonim válasza:
Persze,hasonló korúak vagyunk és 10 éve együtt.Nem pénz 😃😃😃 hasonlóan keresünk.
9/18 anonim válasza:
Normális hogy ezzel foglalkozol? Kodály 70 felett vette feleségül a 19 éves Péczely Saroltát. Kinek mi köze hozzá? Szentgyörgyit is megköpködnéd?
10/18 anonim válasza:
Nem fura. A szerelemben nem a kor számít. :)
Nekem a férjemmel 22.5 év korkülönbség van köztünk, gyermekünk is van. Szeretjük egymást, megértjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!