Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, szerintetek gáz ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, szerintetek gáz ha egy 27 éves férfinek nincsen jogsija?

Figyelt kérdés
Számít nektek ez ismerkedésnél?

2021. ápr. 16. 21:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%

10. Tanyán lehet minden 10 km-re van egymástól, de én itt a vidéki nagyvárosban ahol élek gyalog is 20 percre lakom a szokásos randihelyektől, a belvárostól. Nem mintha gyalog járnék, hanem bringával, trolival főleg. Ha pedig egy csaj eléggé kedvel, akkor lehet neki mondani a randin, hogy amúgy itt lakom gyalog negyed órára. Tucatszor megtörtént már és elsétáltunk hozzám.

25/f

2021. ápr. 17. 06:50
 12/23 anonim ***** válasza:
82%

"Eleve egy randira, hogy mész el a lányért? Hogy viszed haza?"

Ursikloval, termeszetesen....

[link]

36F incel

2021. ápr. 17. 06:57
 13/23 anonim ***** válasza:
97%
A jogosítvány már nagyon alap lett, konkrétan hülyének vagytok nézve ha nincs. Nem én nézlek annak, hanem az emberek nagy része. Ha egy nem napon barnult neandervölgyi aki beszélni épp hogy megtanult tud vezetni akkor ti is. Nem is az a legnagyobb gond hogy hogy mész a randira talán még megoldható talán lesz csaj akit nem zavar. Akkor lesz gond ha család lesz meg gyerekek. Ott már nehéz lesz jogsi nélkül nagyon. Egy szó mint száz az élet elintézi hogy szükség legyen rá és kellemetlen lesz majd 40 évesen megcsinálni. Főleg hogy addigra több mint egy millióba fog kerülni, most még 300 ezerből meg lehet csinálni. Még így a legtöbb csaj sajnos ki esik hiába laktok városban kevés nő lesz aki ezt így elfogadja. Elég ha el kell hagyni a várost vagy messzire menni a nők nem szívesen buszoznak meg ilyenek.
2021. ápr. 17. 07:19
 14/23 anonim ***** válasza:
35%

Nem igazan szeretek tomegkozeledni. Jobb szeretem ha autóval jonnek értem

2021. ápr. 17. 07:20
 15/23 anonim ***** válasza:
94%

#10: én be sem ülök olyan mellé a kocsiba, akit alig ismerek.

Szerintem nem gaz, ha nincs a pasinak jogsija, de előny ha van, főleg vidéken, ahol nem jár 10 percenként a busz.

2021. ápr. 17. 07:30
 16/23 anonim ***** válasza:
95%
Még annyi hogy ha komoly kapcsolatba léptek majd nővel akkor igencsak mozgalmas életetek lesz. A nők nagy része mindenhova menni akar. És nem busszal vagy vonattal. Szóval ha nincs jogsi akkor csak olyan nő jöhet szóba aki olyan mint ti hogy el van otthon is.
2021. ápr. 17. 07:31
 17/23 anonim ***** válasza:
81%

En ferfikent sem ulok ismeretlenek autojaba. Nem akarok fel vesevel ebredni egy raktartelepen :)

36F incel

2021. ápr. 17. 07:37
 18/23 anonim ***** válasza:
95%

13. Most fiatalon, huszonévesen nincs jogsim, kocsim, de senki nem mondta, hogy később nem akarok, amikor családom lesz. Konkrétan huszonévesen majd még szeretnék jogsit, az első gyerekem születése előtt pedig veszek saját autót, bár olyan területen fogok dolgozni, ahol céges autóra is van kilátás.

14. Jó, de te idősebb vagy. Én 25 évesen a 19-24 éves lányokkal ismerkedem és nekik szerencsére nincsenek többnyire akkora elvárásaik, hogy mindenképp legyen kocsi.

Ez mellett sok más külső/belső skillem van, ami vonzó tud lenni a nőknek, nem kell ennyire az autóra hagyatkoznom.

16. Volt 3 éves komoly kapcsolatom és ott jól megvoltunk autó nélkül. Én fiatal, szerény egyetemista lányokkal ismerkedem. A köreikben egyáltalán nem elvárás az autó.

2021. ápr. 17. 07:58
 19/23 anonim ***** válasza:
73%

Én férfi vagyok és nekem sincs jogsim, se autóm. A fővárosban lakom, tömeggel könnyen eljutok bárhova, és közben tudok olvasni is: ez fontos, mert így az utazás nem kidobott idő. Az autók nem igazán érdekelnek. A jogosítvány eleve drága, hát még egy autó. Egyszerűen ritkán használnám, vagy ha igen rengeteg pénzbe kerülne és inkább azt másra költeném.

Másrészt, én tudom, hogy nekem nem való a vezetés. Nem vagyok hülye, a KRESZT egyből megcsináltam, de a vezetés nem nagyon nem ment. Egyszerűen sok mindenre kell figyelni, a váltó ősellenségem és vezetés közben nagyon gyorsan kell dönteni. Én nagyon bizonytalan voltam a kormánynál, szóval arra jutottam, mindenkinek jobb ha nem folytatom.

Harmadrész, nem csak hogy felesleges, meg nem való nekem a vezetés, de az elég egyértelmű, hogy ez nem is fenntartható. Inkább hagynék magam után kisebb ökológiai lábnyomot. És igen, gyerekhez sem kell autó. Lehet utazni tömeggel is, főleg a fővárosban.

Lehet, másnak más értékei vannak, de ez nem gáz: szerintem gázabb, hogy társkeresési alappá tesznek egy ilyen dolgot. Most tényleg azért költsek milliókat, mert más ezt gáznak gondolja? Nem akarok megfelelni másnak, sőt, ez egy jó szűrő is: ha másnak ez gáz, akkor tudom, másképp gondolkozunk a világról.

28f

2021. ápr. 17. 07:58
 20/23 anonim ***** válasza:
74%
19. Hány órát vezettél? Egy oktatónál voltál csak. Sajnos nagyon sok esetben az oktató a szar. Ritka a jó oktató. De te tudod, csak gondoltam mondom. Egyébként le lehet tenni automata váltósra is. Igaz akkor csak olyat vezethetsz de az se rossz.
2021. ápr. 17. 08:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!