Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Nektek az taszító, semleges, vagy esetleg vonzó egy férfiban ha elég sok hüllőt és rovat tart otthon, terráriumban?
Figyelt kérdés
Például óriáskígyókat.
És ért is hozzá és megfelelően tartja Őket, de ezek az állatok például többnyire élő egérrel táplálkoznak.
Sokan emiatt a kígyótartókat elkönyvelik elmebetegnek és szadistának...
Kiváncsi vagyok, hogy az itteni lányok, hölgyek hogy vélekednek erről...
A válaszokat előre is köszi!
2021. ápr. 11. 16:54
22/29 anonim válasza:
19. De szerencsére real life-ba az ilyen embereket mint te odadobnak egy szektás közösségnek.
23/29 anonim válasza:
Őszintén szólva nekem taszító, alapból nem kedvelem ezeket az állatokat, nem érezném komfortosan magam nála. De lehet, hogy egy másik lánynál ez pont egy pluszpont lenne. Vagyis embere válogatja.
20/L
24/29 anonim válasza:
Nekem semleges. Egyedül az élő egeres rész taszít...(nem szeretem látni ahogy meghal egy állat).
25/29 anonim válasza:
Nekem abszolút taszító. Egyr3szt félek minden ilyentől, hiába mondasz mást. Másrészt ehhez olyasvalakit keress aki szintén ezekneka megszállotja. Nem is aludnék egy olyan lakásban ahol pokok meg kigyok vannak. Nemhogy etetni meg babusgatni
26/29 anonim válasza:
Egyáltalán nem, sőt én is tartok igaz csak 1 hüllőt, de tervbe van még pár.
27/29 anonim válasza:
Nekem inkább taszító. Nem szeretem a hüllőket és rovarokat. De persze mindenkinek más az ízlése. :)
28/29 anonim válasza:
Kissé taszító, azért mert képes élõ egereket adni nekik. Értem hogy az kell nekik, de azért elég kegyetlen dolog csinálni. Például én biztos nem tenném, nagyon sajnálnám az egereket. Ebbõl kiindulva arra gondolnék, hogy a fiúnak kevesebb empátiája van, ami nálam nem valami jó pont. 25/L
29/29 anonim válasza:
Nekem is taszító. Főleg, hogy rágcsáló tartó vagyok.
Nekem offos lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!