Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van az a szitu amikor, egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van az a szitu amikor, egy kis hely van az ember mögött és ott akar átmenni az illető férfi és megfogja a másikat, hogy bocsi,és átpréseli magát. Na ha tetszik a férfinek a nő, akkor másképp történik ez kint amikor semleges az ott álló ember?

Figyelt kérdés

Trollok kíméljenek.

Én pl mrgvárom, hogy ki engedjenek, vagy szólok hogy, he menj már odébb. 😅

2020. nov. 12. 15:23
 1/8 anonim ***** válasza:
34%
Igen, legalábbis tapasztalat alapján, ha tetszem a másiknak, akkor ez egy könnyű lehetőség arra, hogy "véletlenül" megérintsen :) Ami pedig ugyebár a vonzalom egyik jele :)
2020. nov. 12. 15:31
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Normális ember utat kér, és nem a másikhoz dörgöli magát.
2020. nov. 12. 15:33
 3/8 anonim ***** válasza:
11%
A vállát szoktam megérinteni, s utat kérek. Ha nem reagál akkor kicsit megbököm a vállát. Ha akkor sem, akkor egyszerűen eltolom.
2020. nov. 12. 15:56
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Ilyen esetben szólok, hogy "elnézést" vagy "bocsánat" vagy "átengedne?" és ennyi. Sajnos előfordul, hogy ha én állok úgy mond rossz helyen, akkor simán megfogják a vállam, meg kicsit arrébb tolnak és hasonlók, amiktől falra tudok mászni, mert illetlenség és utálom, hogy tapogatnak. Van szája mindenkinek, jó lenne tudni használni is udvariasan.
2020. nov. 12. 16:03
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

te jó ég....nem kell egyből elméleteket gyártani, és bebeszélni magatoknak mindent...ha a férfi ezt és ezt csinálja akkor biztos érdeklem...

simán csak úgy megy át valaki és nem is gondolkodik...max ha intelligensebb akkor mond egy elnézést..

2020. nov. 12. 16:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen amit mondtok az az illem. Illetve akit az első mondott olyasmire gondolok. De munkahelyi környezetben ahol nem vadidegenekről van szó, láttam már idosebbekkel is csinálják így nemtől kortól függetlenül. Ilyen körülmények között esetleg van valami "jel" ami különbözik ha tetszik az illető?
2020. nov. 12. 16:09
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Mi a fenének kell az útba állni?
2020. nov. 12. 16:57
 8/8 anonim ***** válasza:
68%

Ilyet a proli pestiek szoktak csinálni a 7-es buszon. Érdekes módon művelt, vagy tehetősebb emberek között még sose láttam ilyet.

Budán mifelénk úgy szokták, hogy megkérdezik, arrébb tudnék-e állni?

2020. nov. 12. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!