Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Nektek az taszító, semleges, vagy esetleg vonzó egy férfiban ha elég sok hüllőt és rovat tart otthon, terráriumban?
Például óriáskígyókat.
És ért is hozzá és megfelelően tartja Őket, de ezek az állatok például többnyire élő egérrel táplálkoznak.
Sokan emiatt a kígyótartókat elkönyvelik elmebetegnek és szadistának...
Kiváncsi vagyok, hogy az itteni lányok, hölgyek hogy vélekednek erről...
A válaszokat előre is köszi!
Hát ez jó :D
"Olyan fajokra kell gondolni mint..." és felsorolsz egy rakás kígyófajt latinul, amiről az átlag gyakorizó azt se tudja, eszik-e vagy isszák.
#11. Bocsi :)
A kígyókat amúgy magyarul írtam, mert biztos kidob rájuk képet így is a Google ha valakit érdekel annyira, hogy rákeressen...
Viszont a rovaroknál gyakori, hogyha a magyar nevet írod be, akkor teljesen másik fajról jönnek ki képek.
Próbálkozz valami rocker csoportba, ott lehet sikert aratsz, legalábbis ilyen helyekről ismertem olyan nőt aki hüllőket tart.
A szag meg gondolom a kókuszháncs amit úgy éreznek, de a hörinél is lehet a forgácsot érezni ha nem szokod meg.
#12, ja hogy azok a latin nevek nem is kígyó-, hanem rovarfajok? Na erről beszéltem :)
Az elsőre most rákerestem, a többitől utána elment a kedvem :D
Nem egy szokványos hobbi az biztos, de még mindig inkább ez, mint egy egész nap számítógépes játékokkal játszó kanapéharcos.
A hörcsög is büdi. :(
A házban tartott állat sose áraszt jó illatot.
15 mindennek megvan a maga szaga, megszoksz vagy megszöksz elv tudod :D
Jelenleg teknősöm van, de volt már kaméleonom, hörim.. Senkit nem zavart még eddig, legalábbis parfümre meg füstölgőre sokkal többen "hápognak".
Nem vonzónak mondanám, hanem érdekesnek, izgalmasnak. 4 éves koromig tartottunk óriáspitont otthon (a nappaliban), nagyon szerettem, igazi családtag volt mint a kutya vagy a macska.
Az viszont, hogy ért hozzá vonzó, mert a széleskörű, magabiztos tudás vonzó bármilyen témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!