Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha magától nem ír a lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha magától nem ír a lány, akkor inkább ne erőltessem?

Figyelt kérdés
Szóval kb. 3 hónapja kavarunk, eleinte nagyon jól alakultak a dolgok, aranyos és érdeklődő volt (pl. eleve ő kezdeményezett), minden héten találkoztunk többször, ha valami miatt megszakadt a beszélgetés (facebook), akkor másnap ő is írt, stb. Egy ideje (kb. 3 hete) viszont sosem ír magától, már kipróbáltam hogy 2-3 napig nem írok neki, akkor sem írt semmit. Amikor legutóbb találkoztunk, akkor is egyhangú, közömbös volt a beszélgetés. Nagyon meglepődtem ezen, mert előző nap még semmi baja nem volt. Azóta mindig én írtam neki, hiába tettem célzásokat, hogy hiányzik, jó lenne együtt lenni, stb, nem nagyon érdekelte. Rákérdeztem hogy mi történt, azt mondta semmi gond nincs. Úgy döntöttem nem írok neki, ha akar keres magától, viszont így már több mint 1 hete nem beszéltünk. Állítólag szar kedve van mostanában, ahhoz képest sokat látom fenn facebook-on, tehát olyan szar kedve nem lehet ha órákat beszélget másokkal. Szerintetek jobb ha elfelejtem (én már erre rendezkedtem be) vagy írjak neki hogy mi miatt viselkedik így, aztán hátha kiengesztelődik?
2021. ápr. 10. 16:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez most nem jött össze.
2021. ápr. 11. 10:17
 12/12 A kérdező kommentje:
Na jól gondoltam. Azóta sikerült vele beszélnem. Elmondta, hogy nem érezte úgy, hogy ebből hosszú távú kapcsolat lehetne. Ezért kerülte a velem való beszélgetést. Ő már elengedte és tovább lépett. Legalább kiderült és nem őrlődöm tovább ezen.
2021. ápr. 15. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!