Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A továbbtanulás véget vethet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A továbbtanulás véget vethet egy még ki sem alakult kapcsolatnak? Ne is erőltessem?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy megismerkedtem egy lánnyal így érettségi előtt. Nagyon közel kerültünk egymáshoz, többször szeretkeztünk is. Mindketten benne lennénk egy kapcsolatban, de ott az a szálka is. Én Pécsen szeretném folytatni a tanulmányaim, ő a városban maradna.

Szerintetek érdemes energiát fektetnem ebbe a kapcsolatba, vagy úgy sem lehet már semmi belőle?

Tapasztalatok?

Lehet, hogy mert elvakult vagyok, és első szerelem, de szerintem működhet, hiszen hetente tudnánk találkozni.

A lányban vannak kérdések ezzel kapcsolatban.

Köszönöm!

18f

2015. dec. 16. 17:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Egy táv kapcsolat ilyen fiatalon nem működőképes.

Sajnálom.

2015. dec. 16. 17:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha megbiztok egymásban, meg tényleg szeretitek egymást akkor működhet is. Én is távkapcsolatban vagyok és működik, persze vannak nehezebb időszakok.

Mindenesetre miért nem próbáljátok meg, aztán majd alakul úgyis valahogy nem?

2015. dec. 16. 18:07
 3/3 anonim válasza:
Én is emiatt vagyok távkapcsolatban barátommal kb már fél éve működik még mindig szeretjük egymást és 18 évesek vagyunk mi is
2015. dec. 16. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!