Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutasított a lány viszont látom rajta hogy nem vagyok közömbös számára. Erőltessem a dolgot?
Csak hitegeted magad. Közömbös vagy. Csak azért jópofizik, mert pl. segítesz neki valamiben.
Úgyhogy ne, ne erőltesd, felesleges.
1. csak barátként tekint rád,
2. jólesik az egójának, h tepersz utána,
3. ki akar használni.
Engem is elutasított egy lány azzal (még év elején), hogy nem tetszem neki és nem tudna mást elképzelni a barátságunkon kívül, de én (is) láttam, nem hétköznapian néz rám..... Tegnap odajött hozzám és átölelt aztán a fülembe súgta ráérek-e délután, randiztunk. :)
Erőltetni semmiképp. Talán változik a véleménye és úgy járhatsz mint én :) Ne erőltesd, mert csak meggyűlölteted magad!
No én még annyit se mondtam szegénynek, hogy félreismertem.
Szerintem próbáld elhívni valahová magaddal. Kérdezd meg, hogy ráér-e. Egy esélyt talán megér a dolog - kockáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!