Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy lány, de elutasított. Akkor vége, más után kell néznem?
Igen, más után kell nézned :S de gondolom ezekután nem nagyon fogtok beszélgetni, szóval próbálj ne rá koncentrálni, hanem nézelődj másik scaj után. amúgy belé is szerettél már?
18/F
Szerintem nem szerettem bele, csak mindig amikor meglátom, tökre bezsongok és eszembe jut, hogy úgysem lehet a barátnőm.
Az a baj, hogy én magamtól sose szólok hozzá, de ő szól hozzám és kedves, mosolyog. De az, ahogy elutasított, elég megalázó volt, így "az agyam már rég nem akar járni vele, csak a szívem", ha ez nem túl nyálas így leírva. Idegesít, mert ha nem kellek neki, és paraszt módon (abszolút nem udvariasan) küldött el, akkor hagyjon békén, köszönésen kívül ne bájologjon velem...
Én nem mondtam hogy az hogy hozzám szól, jelent olyat, hogy tetszem neki.
Csak azt mondtam, hogy ha szimpatikus vagyok neki csak ép nem tetszem, akkor ne bunkó módon kosarazzon ki. Nem értesz egyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!