Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viselitek, amikor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselitek, amikor a párotok a messenger beszélgetésből egy szó nélkül kilép?

Figyelt kérdés
A kilépést úgy értem, hogy beszélgettek, te írsz neki, aztán ő hirtelen nem válaszol, azt sem írja pillanat, egyszerűen el sem köszön, csak otthagy, majd másnap ír, de szintén kihagyja a köszönést. Engem bevallom kezd zavarni ez. Beszélgetés kezdetekor sincs tőle köszönés, és a beszélgetést is anélkül fejezi be, nem tudván hogy ma még beszéltek-e, vagy aznapra így elköszönés nélkül fejezte be a beszélgetést.
2021. ápr. 10. 10:53
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
63%

És akkor mi van?

Ha fontos felhívod és megkérdezed, ha csak úgy beszélgettek akkor meg majd megírja holnap, vagy amikor ráér.

Úgy viselkedik, mint mindenki más, mert már komolyodott a kapcsolat.

2021. ápr. 10. 23:25
 32/33 anonim ***** válasza:
76%

"Beszélgettek. Aztán hirtelen nem válaszol és ez lehet akármikor délután este random időpontban. Kilép úgy hogy te meg azt sem tudod visszajön-e még a csetre vagysem, mivel nem közöl semmit sem. Aztán másnap reggel délelőtt ismét köszönés nélkül ír."

Szerintem minden létező ember így használja a messengert.

2021. ápr. 10. 23:27
 33/33 anonim ***** válasza:

De mindnekivel így van beszélgetnek aztán valahogy abbamarad de másnap folytatódik. Van hogy nem is írunk egymásnak a nap folyamán mert időnk sincs a munka mellett. Ha például ő délutánra megy akkor sokszor el is kerüljük egymást messengeren. Ha van kis ideje felhív pár percre. De egyébként az üres duma egyikünkndk se kedvence.

27es voltam.

2021. ápr. 11. 21:37
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!