Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknek volt tapasztalatuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek volt tapasztalatuk nárcisztikus emberrel, tőlük kerdezném hogy...?

Figyelt kérdés
Ismerkedési szakaszban mi volt a furcsa, ami arra utalt, hogy a másik féllel valami nem stimmel? Miket tett, vagy mondott?
2021. ápr. 9. 13:46
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Ez nem nárcisztikus szemèly... ha valòban az lenne, màr règ talàlkozott volna veled söt, már cuccolna hozzàd ùgy, hogy te èszre sem veszed hogy màr a gatyàit mosod... viràgot hoz neked meg a kedvenc kajàdat, söt, föz is neked, el is mondja hogy ö mèg ilyet sose csinàlt, te vagy az elsö. Ettöl te különlegesnek èrzed majd magad...

Ha netàn szòlsz hogy tùl gyors a tempò a kapcsolatban, ö közli veled hogy ö csak szimplàn szeret tèged ès szeretni akar tèged. Megsajnàlod, elfogadod, beengeded...

telnek a hetek... azt veszed èszre hogy elvisz minden reggel munkàba ès el is hoz... eleinte azt mondja azèrt hogy neked kènyelmes legyen, majd ràjössz, hogy fèltèkenysègböl teszi ( hogy nehogy màssal menj munkàba, nehogy NE menj munkàba, ezzel öt átverve...) a legjobb baràtaidnak ès csalàdtagjaidnak benyal csontig, mindenki azt mondja neked hogy übercuki, de otthon lebeszèl ròluk... igy nem jàrsz össze velük hogy ne bántsd meg...

olyan örvènybe rànt bele egy igazi nàrcisztikus szemèly amiböl khhhuuurva nehezen tudsz kimàszni.

Az èn nárcim agressziv is volt. Leültetett hogy soroljam kikkel feküdtem le eddig èletembe... mondtam hogy felesleges ilyenröl beszèlni hisz az már elmùlt... olyan ideges lett hogy kettè törte a laptopjàt... berugta a szekrènyajtòt, asztalost kellett hívni hogy rendbe hozza... azt mondta jàrna már a verès nekem...

ekkor màr fèltem töle... ès már mindennap azon gondolkoztam hogy szakítsak vele ùgy, hogy ne én legyek este a híradòba...

összepakoltam a cuccait, elöadtam hogy èn vagyok a hibàs mindenèrt igy büszkèn távozott... de vègre megszabadultam töle...

kaptam töle èkszereket, mondtam neki h had tartsam meg emlèkbe... elhitte. Beadtam mindent a zaciba!

Aki ilyen emberrel talàlkozik, MENEKÜLJÖN !!!! Èn utàna ismertem meg a fèrjem, aki egy csoda !!!!!

2021. máj. 4. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!