Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadható ha 23 évesen inkább a 16-19éves lányok jönnek be?
Szia!
Igen, elfogadható.
Az lenne rossz, ha 23 évesen a 13 évesek jönnének be.
Amig ebben a korban vagy, addig nem annyira gáz. De ne maradjon meg ez 40 eves korodig😅
Masreszt a lanyok tobbsege amugy is az idősebb/egykoru fiukert vannak oda.
Érettebbek, mint a veluk egykoruak😅, legalábbis középiskolaban(eszrevetelem ez volt-erdekesen viselkedtek a fiuk akkor).
Hát ... világ bizonyos részein ezért börtön jár. Pl.: USAban.
Szóval attól, hogy itthon legális nem feltétlenűl jelenti azt hogy morálisan jó.
Van pár elég kora érett 16 éves, akik esetében nem hibáztatnálak, mert kb 20 évesnek néznek ki, de ha neked a maga a 16 éves kategória bejön, akkor te nem ezekre a koraérett lányokra gondolsz, ami szerintem már picit beteges.
Plusz a 16-19 éves lányok többségével nem lehet megfelelő érzelmi kapcsolatot kialakítani. 23 évessen szimplán más élethezlyetben vagy, amit nehéz összeegyzetetni egy gimnazista életével.
Pl.: Még 21 évesen egy 18 éves gimnazistával voltam együtt kb 1 hónapig mire rájöttem, hogy még rettenetesen gyerekes a gondolkodása és nem tudok normális kapcsolatot kialakítani vele és egyetemista ként összeegyeztethetetlen az életünk.
Úgy hogy szerintem ő a korához képest érett volt...
Nyílván itt is vannak kora érett lányok, akikre rá lehet húzni azt, hogy "alkalmasak lehetnek" huzamosabb ideig akármit csinálni, akár csak lazább kapcsolatra, de nyílván ha maga a kategória tetszik akkor nem rájuk gondolsz.
Szóval ez megint furcsa...
Ezt mond a szexualitás kategóriában a sok nyomorék 40-es faszinak, akik állításuk szerint már voltak együtt 18-20 éves "nőkkel" ...
16 évesen nem mindenki gyerekes...
És nem azért keresem őket mert éretlen vagyok, de imádom az előítéleteket 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!