Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 16 évesen elfogadható a...

16 évesen elfogadható a tangás bikini?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy neten megtetszett egy bikini, de tangás.

16 évesen ez nagyon gáz? Vagy teljesen rendben van?

2021. márc. 28. 22:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
23%
Inkább hagyjad. A tangás cuccok csak fotókon néznek ki jól. Én élőben láttam már ilyet, és elég közönséges volt.
2021. márc. 28. 22:24
 2/16 anonim ***** válasza:
22%

Nincs rendben.

Nekem is volt, de utólag visszagondolva nagyon gáz!

2021. márc. 28. 22:46
 3/16 anonim ***** válasza:
32%

ha szégyellősnek érzed magad vagy el vagy hízva, akkor ne.

ha kb. átlagos fiatal vagy, valószínűleg jól fog állni.

de ha mégsem, a te életkorodban vannak leginkább elnézve az ilyen-olyan öltözködési tévelygések.

#1 élőben láttál már ilyet, nem mondod. elég elterjedt cucc.

2021. márc. 28. 22:49
 4/16 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem fiatal vagy még az ilyen szexi, kihívó ruhadarabokhoz. A társadalom szemében. Bár az is igaz, hogy sok 16 évesről nem lehet megmondani, hogy 20-22 vagy akár csak 15 éves.

A te döntésed. De gondolom nem egyedül mész majd ki a strandra, tópartra, előtte informáld a társaságodat. Mert egyesek (lányok) gusztustalannak találhatják, vagy simán csak ízléstelennek, vagy egyenesen gáznak. De égesd a többieket a megjelenéseddel. Ha előre szólsz nekik, és azt látod, hogy nincs vele gondjuk, tehát nem felvont szemöldökökkel találkozol, nem azt hallod, hogy hááát...?, akkor vedd fel.

Ha pedig csak a fiúddal leszel, szerintem neki is szólj. Nem mindenki szeret feltűnősködni, és ha veled lenne, akkor kínosan érezheti magát.

Ha pedig a szüleid, egyéb rokon lenne jelen esetleg, akkor hanyagold.

2021. márc. 28. 23:18
 5/16 anonim válasza:
62%
Te döntésed. Te tested. Senkinek sincs joga ítélkezni felette. DE! Szerintetem nem jó ötlet, sok felé stílusú bikini van ami ami kevésbé kihívó és ugyanolyan szexi tud lenni. Vagy szexibb. Ha valami kihívó, sokat mutat nem jelenti, hogy szexi, test alkattól függetlenül. Kevesebb néha több. Nem a ruha mennyiségére gondolok.
2021. márc. 28. 23:26
 6/16 anonim ***** válasza:
30%
Várj még pár évet az alja közönséges öltözködéssel, még ebben a korban tűnjenek a lányok erkölcsösnek. Később már tudjuk mi lesz belőlük.
2021. márc. 29. 08:57
 7/16 anonim ***** válasza:
69%
Vedd meg,ha tetszik.Ha mégsem érzed magad jól benne,másikat veszel fel.Azzal meg ne foglalkozz ki mit mond.
2021. márc. 29. 09:01
 8/16 anonim ***** válasza:
14%
Ez a te döntésed. Szerintem ebben a korban közönséges. 18 fölött is csak az vegyen fel tangát akinek tökéletes alakja van szerintem. Én sokat járok strandra, és mindíg látok olyat, akinek nagyon nem áll jól.
2021. márc. 29. 09:58
 9/16 anonim válasza:
75%

Én személy szerint nem venném fel, mert túl kicsi hozzá az önbizalmam, de ha neked tetszik, nyugodtan vedd fel, ne érdekeljen más :)

16L

2021. márc. 29. 11:40
 10/16 anonim ***** válasza:
53%
Gondolj bele, hogy összefutsz a strandon valamelyik tanároddal. :D
2021. márc. 29. 17:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!