16 évesen elfogadható a tangás bikini?
Az a helyzet, hogy neten megtetszett egy bikini, de tangás.
16 évesen ez nagyon gáz? Vagy teljesen rendben van?
Nincs rendben.
Nekem is volt, de utólag visszagondolva nagyon gáz!
ha szégyellősnek érzed magad vagy el vagy hízva, akkor ne.
ha kb. átlagos fiatal vagy, valószínűleg jól fog állni.
de ha mégsem, a te életkorodban vannak leginkább elnézve az ilyen-olyan öltözködési tévelygések.
#1 élőben láttál már ilyet, nem mondod. elég elterjedt cucc.
Szerintem fiatal vagy még az ilyen szexi, kihívó ruhadarabokhoz. A társadalom szemében. Bár az is igaz, hogy sok 16 évesről nem lehet megmondani, hogy 20-22 vagy akár csak 15 éves.
A te döntésed. De gondolom nem egyedül mész majd ki a strandra, tópartra, előtte informáld a társaságodat. Mert egyesek (lányok) gusztustalannak találhatják, vagy simán csak ízléstelennek, vagy egyenesen gáznak. De égesd a többieket a megjelenéseddel. Ha előre szólsz nekik, és azt látod, hogy nincs vele gondjuk, tehát nem felvont szemöldökökkel találkozol, nem azt hallod, hogy hááát...?, akkor vedd fel.
Ha pedig csak a fiúddal leszel, szerintem neki is szólj. Nem mindenki szeret feltűnősködni, és ha veled lenne, akkor kínosan érezheti magát.
Ha pedig a szüleid, egyéb rokon lenne jelen esetleg, akkor hanyagold.
Én személy szerint nem venném fel, mert túl kicsi hozzá az önbizalmam, de ha neked tetszik, nyugodtan vedd fel, ne érdekeljen más :)
16L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!