Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek bele ilyesmibe? Rettenetes helyzet ez...
Ne menj bele. Hacsak nem akarjátok újrakezdeni együtt.
Ha most jól megvagytok, akarni fogod a gyerekedet.
Simán kiderül akár egy vérvételből. Vagy ha kivizsgáltatja magát a másik pasi, és tényleg meddő. Anyóspajtás kiszúrja, hogy rád hasonlít a gyerek. Vagy a fiára nem. A nő elszólja magát. Lebuktok, hogy szexeltek. Betegséget örököl tőled. Stb.
Az se biztos, hogy a csajt te teherbe tudod ejteni. Akkor jön a következő tenyészkan.
Ti minek váltatok el?
"Hogy derülhet ki? Komolyan kérdem, csak hogy számítás a vegyem"
Hármótok vércsoportjából függően akár a gyerek vércsoportjából is kiderülhet, hogy nem lehet az apja az, aki annak gondolja magát.
(Ebből adott esetben nyilván nem az derülne ki, hogy te vagy a gyerek apja, csak az, hogy kizárható, hogy a volt feleséged férje.)
De mint írtam, az, hogy a vércsoportból kiderül-e, az az anya és a két férfi vércsoportjától függ.
(Középiskolás tananyag biológiából a vércsoportok öröklése.)
Nekem már az is abszurd hogy 1 éve vagy házas és 2 éve van viszonyok. Minek vetted el azt a nőt?
Amúgy meg csináltat egy apaságit, te fizetheted a gyerektartást ő meg vígan éli tovább az életét a férjével, gyerekkel, ki tudja lehet meg is van beszélve otthon.
13
Hát nem mentek jól a dolgok köztünk... Elég sokat veszekedtünk, ő nagyon fiatal volt, és nem voltunk egy hullámhosszon, hamar vége lett (2 évig voltunk házasok).
16
Így alakult. Elvettem. Nem vagyunk rosszban, sőt, de félrejárok azóta is.
Köszönöm az eddigi válaszokat! Igen, lehet hogy nem jó ötlet a gyerek ilyen körülmények között..
Leírnád őszintén, hogy mit éreznél és mit tennél, ha a feleségedről kiderülne, hogy ő is rendszeresen összejár szexelni egy másik férfival?
És mit éreznél, mit tennél akkor, ha X év múlva születne egy gyereketek, és évekkel később, amikor már rég a sajátodként szereted, neveled, kötődsz hozzá, kiderülne, hogy nem te vagy vér szerinti apja?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!