Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért megy férjhez az aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megy férjhez az aki r*banc, ezer szeretője van a párja melett. Én pedig nem kellek?

Figyelt kérdés

Kérem valaki magyarázza el mivel többek!! Azok a nők akik csalják agyba-főbe a párjukat, többször lebuknak de a másik fél mindig olyan naív, hogy hisz a mesében?

Ez a nő egyébként rokonom, de én gyűlölöm! Régen az én pasimat is el szedte! Pokolba mindkettővel. Most tudtam meg a hírt, hogy a férfi akit 8 éve néz a legnagyobb hülyének, és csalta meg ezer delikvenssel feleségül veszi! Teljesen ki vagyok! Én pedig normális nőnek tartom magam, jó oké most kicsit az irigység beszél belőlem de hűséges vagyok, háztartást is vezetek a másik lánnyal ellentétben aki a lecsót is Google-ből nézi, ezer hapsija volt ő a kelendő. Mit csinálok rosszul? A pasija is azért értelmes, tanult férfi. Nem értem, teljesen ki vagyok. Mi ezeknek a nőknek a titkuk? Felháborító, hogy soha nem fog lebukni sem mert az a pasas olyan bizonyítékoknak sem hitt amit a haverjai a szeme láttára mutattak. Az is felháborító, hogy ez a nő a kelendő. Normális, jó egzisztenciájú férfi felesége lesz, soha gondja nem lesz semmire és ő jár jól.

Bocsi de nagyon dühös vagyok.. 28L

2021. márc. 26. 20:52
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%
Ez a csaj nincs megkeseredve, jolerzi magat, jo a kisugarzasa. Vonzo, mint a magnes. Ha tetszik, ha nem.
2021. júl. 17. 21:13
 42/47 anonim ***** válasza:
A világban vannak nagy titkok. Az egyik ez. Ilyet én is láttam már, a leginkább a volt szeretői zavarják:) Így megy ez.
2021. júl. 17. 23:27
 43/47 A kérdező kommentje:
Akkor mi értelme tisztességesen élni? Ha aki nem úgy él, sokkal boldogabb?
2021. júl. 18. 08:19
 44/47 anonim ***** válasza:

Ez a dolog március óta fut....

Óriási a sebed.

Ennyit senki nem ér, hogy így kínozd magad.....

F, 38

2021. júl. 18. 09:25
 45/47 anonim ***** válasza:

Van benned egy értékrend. Attól nem tudsz eltérni, de az megváltozhat.

Van egy környező világ, ami elvárja, hogy milyen minta szerint viselkedj. Ha ismered a világot, akkor tudod ezt a mintát.

Aki tudja, hogy mit várnak el tőle, az pontosan tudja, hogy az erkölcsös élet nem komoly elvárás, mert a legritkábban látszódik mások számára az erkölcstelenség.

Az erkölcsös élet a legritkább esetben okoz boldogságot, mert egy csomó szabály van benne, ami korlátoz.

Jó példa ez a történet: Régen erkölcsös voltam és szerettem volna egy biciklit, ezért minden este imádkoztam az Istenhez, hogy kapjak egyet. Aztán rájöttem, hogy a világ nem így működik: loptam egy biciklit és minden este imádkoztam Istenhez, hogy bocsássa meg a bűnömet.

2021. júl. 18. 10:42
 46/47 anonim ***** válasza:

Csak a külsősègek szàmítanak.

Nemtől független.

Ha elég vonzó a màsik, túllèpünk a belső hiányàn, mèg ha ilyen óriàsi is

Mindkèt nemre vonatkozik

2021. júl. 18. 20:50
 47/47 anonim ***** válasza:
94%

Édes istenem, ezt a hisztériát...

Baromi taszító a stílusod a toporzékolással és az ostoba közhelyeiddel, bocsi. Ha nem lennél ilyen végletekig frusztrált, biztos, hogy jobban állna az életed ezen a téren.

2021. júl. 19. 00:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!