Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért megy férjhez az aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megy férjhez az aki r*banc, ezer szeretője van a párja melett. Én pedig nem kellek?

Figyelt kérdés

Kérem valaki magyarázza el mivel többek!! Azok a nők akik csalják agyba-főbe a párjukat, többször lebuknak de a másik fél mindig olyan naív, hogy hisz a mesében?

Ez a nő egyébként rokonom, de én gyűlölöm! Régen az én pasimat is el szedte! Pokolba mindkettővel. Most tudtam meg a hírt, hogy a férfi akit 8 éve néz a legnagyobb hülyének, és csalta meg ezer delikvenssel feleségül veszi! Teljesen ki vagyok! Én pedig normális nőnek tartom magam, jó oké most kicsit az irigység beszél belőlem de hűséges vagyok, háztartást is vezetek a másik lánnyal ellentétben aki a lecsót is Google-ből nézi, ezer hapsija volt ő a kelendő. Mit csinálok rosszul? A pasija is azért értelmes, tanult férfi. Nem értem, teljesen ki vagyok. Mi ezeknek a nőknek a titkuk? Felháborító, hogy soha nem fog lebukni sem mert az a pasas olyan bizonyítékoknak sem hitt amit a haverjai a szeme láttára mutattak. Az is felháborító, hogy ez a nő a kelendő. Normális, jó egzisztenciájú férfi felesége lesz, soha gondja nem lesz semmire és ő jár jól.

Bocsi de nagyon dühös vagyok.. 28L

2021. márc. 26. 20:52
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
90%
Nyugi, eljön a te időd is, mindenkinek van társa valahol... de ahoz előtte tedd rendbe magad.
2021. márc. 26. 20:57
 2/47 anonim ***** válasza:
98%
Hidd el, ugyanez elmegy forditva is. Amikor normális férfiként udvarol az ember valakinek, de egy egy nagyképü nyomulos majom "összeszedi" a csajt, aztán jol kihasználja.
2021. márc. 26. 21:00
 3/47 anonim ***** válasza:
78%
Mert egy rohadt manipuláló szuka.. Ezzel nem tudsz min tenni, mindenki majd a saját kárán tanul, előbb utóbb lebukik.
2021. márc. 26. 21:01
 4/47 anonim ***** válasza:
85%

"mindenkinek van társa valahol" - ez hülyeség.

Kérdező - neked tényleg szükséged lenne egy olyan férfire aki simán együtt van a város ribijével? Ugye, hogy nem?

2021. márc. 26. 21:01
 5/47 anonim ***** válasza:
100%

Igen igen, féltékeny vagy....

Túl sokat foglalkozol vele, velük, nem pedig magaddal.

Még mindig a volt pasidat siratod.

Először is túl kéne már lépned az exeden és ezen a nőn is, mert még mindig nem voltál képes túllépni rajtuk.

Mindenkinek szar valahol és pocsék érzés időnként mindenkinek aki egyedül van és nincs barátja, vagy barátnője, míg másokat boldognak lát és azt látja a másiknak mindene megvan.

Magaddal kéne foglalkoznod, olyan dolgokkal foglalkozni olyan dolgokat tenni amiket szeretsz ami megéri, ami kicsit örömmel tölt el. Ismerkedj meg másokkal, így ha leragadsz a múltban akkor nem jutsz előre.

Mit gondolsz miért nem ismertél meg azóta senkit? Mit gondolsz mit kéne tenned?

2021. márc. 26. 21:06
 6/47 anonim ***** válasza:
90%

Ja mindenkinek van társa valahol, végül is él olyan 7 milliárd ember a Földön.

De talán túlzottan leszűkítjük nemde?

Az emberek azt mondják szeretnék megtalálni a társukat a szerelmüket....de az legyen 20 km-en belül, legyen x magas, x kg, stb....

2021. márc. 26. 21:08
 7/47 anonim ***** válasza:
39%

6.

Ha ez tényleg így működne, akkor többség azért szívja meg, mert sokra megy mondjuk egy kínai utcaseprő - venezuelai ápolónő vagy magyar szakács - namíbiai artistanő párosítás nagyjából lehetetlen, még akkor is, ha ők "egymásnak lettek teremtve", mert az életben nem fognak találkozni. Ilyen elven lehet mondani, hogy "mindenkinek van" - csak a többség beszopja. Kedves.

2021. márc. 26. 21:13
 8/47 anonim ***** válasza:
96%
Szintén normálisnak gondolom magam teljesen átlagos vagyok anyagi minden téren még se kellettem soha senkinek ! 26f
2021. márc. 26. 21:14
 9/47 Savlekotő ***** válasza:
100%
Mit csinálok rosszul? Majd ha kihúzod a fejed az önsajnálatból mások hibáztatása helyett össze szeded magad és fel állsz végre,kellenni fogsz addig meg nem,senki nem akar egy puffogó viperát aki mentálisan nincs egybe hiába hűséges és főz jól édes kevés ha folyton kesereg másokat sároz és lehúzza a társat erre a szinte.
2021. márc. 26. 21:16
 10/47 A kérdező kommentje:
Aj.. én senkit nem akarok lehúzni, egyszerűen csak csalódott vagyok. Nem tettem magam túl rajta, ez igaz. Úgy érzem nem érdemeltem meg ezt az élettől, mert normálisan élek. Tudom, hogy nem ezzel a nőcivel kellene foglalkoznom de annyira bánt és nem tudok beletörődni. Nyilván nem kellene nekem sem olyan pasi aki észre sem veszi, hogy a város bogárkája az ő barátnője.
2021. márc. 26. 21:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!