Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért megy férjhez az aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megy férjhez az aki r*banc, ezer szeretője van a párja melett. Én pedig nem kellek?

Figyelt kérdés

Kérem valaki magyarázza el mivel többek!! Azok a nők akik csalják agyba-főbe a párjukat, többször lebuknak de a másik fél mindig olyan naív, hogy hisz a mesében?

Ez a nő egyébként rokonom, de én gyűlölöm! Régen az én pasimat is el szedte! Pokolba mindkettővel. Most tudtam meg a hírt, hogy a férfi akit 8 éve néz a legnagyobb hülyének, és csalta meg ezer delikvenssel feleségül veszi! Teljesen ki vagyok! Én pedig normális nőnek tartom magam, jó oké most kicsit az irigység beszél belőlem de hűséges vagyok, háztartást is vezetek a másik lánnyal ellentétben aki a lecsót is Google-ből nézi, ezer hapsija volt ő a kelendő. Mit csinálok rosszul? A pasija is azért értelmes, tanult férfi. Nem értem, teljesen ki vagyok. Mi ezeknek a nőknek a titkuk? Felháborító, hogy soha nem fog lebukni sem mert az a pasas olyan bizonyítékoknak sem hitt amit a haverjai a szeme láttára mutattak. Az is felháborító, hogy ez a nő a kelendő. Normális, jó egzisztenciájú férfi felesége lesz, soha gondja nem lesz semmire és ő jár jól.

Bocsi de nagyon dühös vagyok.. 28L

2021. márc. 26. 20:52
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
75%
Teljesen megértelek kérdező. Én is hasonlóan érzek. A férfiaknak nem számít ha valaki kedves, okos, jó szívű, jó lelkű, amolyan rendes lány, csinos stb.(céljaim is vannak, teszek is érte.) A legnagyobb k***a kell, mert az izgalmas, és általában ezek a nők meg csak jól se néznek ki. Inkább jól elő tudják magukat adni, na ez az ami nekem sosem ment, kicsit szégyenlős vagyok és sosem tudtam reklámozni magam, inkább elbújos vagyok. De velem is sokszor ez volt, hogy a másik csajt választották helyettem, a vicces az,hogy én voltam a dekorativabb de nem vagyok egy nyomulos R**anc és nem én kellettem. Az élet egy szívás, abszolút nem igazságos. Sokszor az kapja a legnagyobb pofonokat aki nem érdemli meg. Aki úgy mond megérdemelné meg boldog és éli világát. Szerintem azért egyes dolgokhoz szerencse is kell, sajnos mások érzéseit nem lehet irányítani. Tudom sok nő tud manipulálni de én nem és undorodom is az ilyen emberektől. Mindig abban bízom, hogy majd valaki értékelni fogja azt, hogy kedves, rendes vagyok de általában pofára esem. Nem tudok jó tippet adni, talán el kell fogadni önmagunkat. Én ilyen értelemben nem tudok megváltozni nem tudok nyomulni, nem tudok valakit manipulálni. Amúgy a pasinak most lehet elvette a rózsaszín köd az agyat, de pár év múlva lehet felnyilik a szeme és igen fájdalmas lesz az ébredés. Nem lennék a helyébe.
2021. ápr. 5. 19:44
 32/47 anonim ***** válasza:
100%
31: Itt arról van szó, hogy nem elég, ha objektíven "normális" vagy, vonzónak is kell lenned. A párkapcsolatok terén igazán sikeres nőben ott van a normálisan gondolkodó, kedves, aranyos, rendes nő és a r.anc is. Ráadásul az előbbinek kell irányítania az utóbbit és nem fordítva.
2021. ápr. 5. 20:23
 33/47 anonim ***** válasza:
76%
Akkor mond el kérlek mi a vonzó egy zsíros hajú 150 kg-os nőben? Mi a vonzó egy zugivo nőben? Mi a vonzó egy büdös igénytelen maci-nacis nőben? Mi a vonzó egy fogatlan, ápolatlan nőben? Mi a vonzó egy férfias karomkodo orr turkálo nőben? Mert az ilyeneknek is van párja.Sőt! Persze aki rendes, szép az meg nem kell, mert nem vonzó. Érdekes.
2021. ápr. 5. 20:49
 34/47 anonim ***** válasza:
76%
Elhiszem hogy csalódott vagy, de ha megnézed a szitut egy ribizli talált magának egy balekot es ennyi. Erre nem érdemes irigynek lenni, de tényleg. Inkabb szánalmas. Nemhiszem hogy neked, vagy bármelyik normális embernek ez kell valójában.
2021. ápr. 5. 20:54
 35/47 anonim ***** válasza:
25%
Hát igen,ennyire ostobák a “férfiak”.
2021. ápr. 6. 01:16
 36/47 anonim ***** válasza:
100%

33: Nyilván a 150 kg erős túlzás, de biztosan van valami olyan tulajdonsága, amivel a nem éppen ideális alkata ellenére is meg tudja fogni a férfit, férfiakat. Látatlanban csak találgatni tudnék, amit pedig látatlanban meg is cáfolnál (mivel nem konkrét személyről beszélünk), de hidd el, hogy van valami olyan tulajdonsága, amitől vonzó lesz.

Zugivó nő is bőven akad, ahogy ugyanilyen férfi is és nekik is van párjuk. Ápolatlan, káromkodó, igénytelen emberek is vannak mindkét oldalon és közülük is soknak van párja. Az a baj, hogy felnőtt egy olyan generáció (sőt ma már középkorúak is vannak ilyenek), akik elé oda lett téve a minta, hogy ilyen a modern jó nő/jó pasi. De csak a külsőségek lettek bemutatva és megtanítva. Egy közel tökéletes BMI index, hófehér mosoly, divatos ruhák, felsőfokú végzettség még nem tesznek egy nőt sem vonzóvá, legalábbis párkapcsolatot nem nagyon akar tőlük senki. És mivel ő így nevelkedett, ezek az értékek fontosak számára, ezért hasonló férfit keres, viszont már elvárás lesz a "kémia" is, vagyis az, hogy a férfi vonzó is legyen. Ezzel pedig már jelentősen fölé lő, mert olyat is elvár, amit ő maga nem tud nyújtani. Hiába nincsenek káros szenvedélyei, hiába él "normális" életet, nem ezektől lesz vonzó sem egy férfi sem egy nő. Ezek plusz adalékok, de önmagukban kevesek a vonzalom kialakulásához.

2021. ápr. 6. 12:38
 37/47 A kérdező kommentje:

Tényleg nincs szerencsénk!

Sok privát levelem jött, amiben a férfiak mind arra hivatkoznak, hogy az számít, hogy mennyire vonzó a nő. Oké oké, de nem gondoltam, hogy annyira ez számít, hogy az sem baj ha a férfi mellett ett ez a nő ezer más pasival van. Tényleg más lett az igény..

2021. ápr. 6. 19:21
 38/47 anonim ***** válasza:
61%
Nem az igény lett más csak a normális nem "menő" srácokat észre sem akarjátok venni! Pedig szeretetre családra vágynak tele van velük az ország! Csak nektek is a felső10 ezer kell ! -_-
2021. ápr. 6. 23:01
 39/47 anonim ***** válasza:
81%
Ez nem szerencse kérdése. A 38-asnak igaza van, nézz körül a környezetedben és biztosan lesz ott néhány olyan férfi, akiknek a legnagyobb hibájuk az, hogy nem tudnak kitűnni a tömegből. Miért nem próbálkozol náluk? Mert nem nem tartod őket vonzónak. Pedig normálisak, de mégsem vonzóak. Na ugyanez van veled is.
2021. ápr. 6. 23:50
 40/47 anonim ***** válasza:
40%
Figyelj Haver!😊 Valamit rosszul csinálsz, de mit? Mit csinál a ribi jobban, mint te. Hát azt, ami miatt ribinek hívod! Vetted a lapot? Az ágyban legyél te is ribi és akkor nem fogod magad itt sajnáltatni. Szóval megkaptad a megoldás kulcsát, most már élj is vele!👍😊
2021. jún. 6. 22:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!