Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy szoktassam le a pasimat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szoktassam le a pasimat róla?

Figyelt kérdés
Elég bunkó volt a múltkor mikor köszönt neki egy kisgyerek, hogy:"Csókolom!" erre a barátom meg "Ne csókolgass már! Bu.zi vagy? Mondd, hogy szia". Am nagyon jó fej meg minden de ezen nagyot néztem. 17éves a barátom
2010. aug. 19. 20:46
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Ez szerintem humoros.
2010. aug. 19. 20:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Navárjál, egy alkalom még nem szokás.
2010. aug. 19. 20:47
 3/9 A kérdező kommentje:
nem az de félek h bunkóskodni fog
2010. aug. 19. 20:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szegény kisgyerek, szerintem azt se tudhatta, hogy mi van... :) Mond neki, hogy lehet vicces, de azért ez egy kicsit sok volt. Pl.: Ennyire öregnek nézek ki? Nyugodtan sziázhatsz is, bőven megtenné. Bár szerintem egyáltalán nem kell ilyen frappáns valami, mert a kisgyerek elég szarul érezheti magát utána, gondolom tisztára parázott, hogy most hogyan köszönjön neki, mert sziához talán idős, csókolomhoz meg fiatal... :D
2010. aug. 19. 20:50
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Sztem elég köcsög lehet a pasid, ha ilyet mond egy kisgyereknek.
2010. aug. 19. 20:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is szoktak a picik csókolommal köszönni. Nevetve visszaköszönök, hogy üdvözlöm.
 7/9 anonim válasza:
57%
Va am nagyon jó fej és egyébként nem szokása másokkal bunkózni akk ez az 1 alkalom még elnézhető neki,ha viszont ehhez hasonló dolgok sokszor fordulnak elő akk csinálj valami hasonlót olyan emberrel aki előtt ez neki kínos (persze lehetőleg ne kisgyerek lelkébe gázolj) és majd rájön h ha ez más szájából nem is olyan vicces dolog akk valószínű h az övéből sem az.Ha ez se jön be akk csinálj vele v-mit ilyenkor amit nagyon utál. Ez nekem általában bejött. Sok siket.
 8/9 anonim ***** válasza:
én azt szoktam válaszolni, hogy: Nem lehet, büntetik! :D
2010. aug. 19. 21:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Én rengetegszer vagyok úgy, hogy egy kissrác köszön nekem csókolommal. Olyankor megkérdezem, hogy mimet csókolja.
2010. szept. 7. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!