Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/14 anonim válasza:
. Kicsit olyan mexikói vagy argentin drogkartell beütésed van, de stricinek sem rossz . :D
2/14 anonim válasza:
Én szeretem a szakállat és a tetoválásokat is, de ez a hipszter stílus nem tetszik.
3/14 anonim válasza:
Nekem ez a tetkó nem igazán tetszik - alapvetően nem a tetoválásokkal van a bajom, de ez a támadó párduc azért elég fura főleg a fejétől nem messze. De másféle tetkóból láttam olyat, ami tetszett vmennyire / nem kizáró ok. Arcra tulajdonképpen tetszik, hajjal, szakállal sincs bajom.
4/14 anonim válasza:
Ha belül is rendben van, akkor simán. Nem a külső a legfőbb döntő nálam, de itt kifejezetten vonz, stílusnak tűnik, férfias.
5/14 anonim válasza:
Nekem bejön. De az, hogy együtt tudnék-e élni vele, nem ezen múlik. Egy helyes pofi vagy jó test nem elég ahhoz, hogy ne kúrjak ki valakit szemrebbenés nélkül az otthonomból, ha nem viselkedik.
7/14 anonim válasza:
Se a szakáll, se a tetkó nem tetszik.
9/14 anonim válasza:
Borzalmasan néz ki, pedig alapvetően bejönnek a tetovált pasik, és a szakáll se kizáró ok. A haj viszont konkrétan gusztustalan, és ez a fazonírozott szalál is elég bleh.
10/14 anonim válasza:
9. Pedig most mindenkinek ilyen haja van szinte.. Mint ahogy a nőkőn is ugyan azt a hajviseletet látom többnyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!