Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal a nővel/férfivel vagy együtt, akit életed szerelmének tartasz?
Vagy azt az embert vetted el, aki valaha a legtöbbet jelentette? Ha nem, miért?
Ha nem vagy együtt életed szerelemével, miért?
Több nagy szerelmem is volt már életem során. Különbséget nem tudnék tenni köztük, ez olyan mintha egy anyának a gyerekeit kéne rangsorolnia. Pillanatnyi kérdés.
A sors fintora viszont, hogy aki eddig talán a legtöbbet jelentette azzal nem tudtunk együtt élni.
Nekem ez az életem szerelme dolog még nem volt. Oké, voltam szerelmes, de fél év múlva már semmit nem éreztem egyik szerelemben sem. Pedig 1-2 évig kellene legalább. Kicsit máshogyan működnek bennem a dolgok... nade mindegy, végül úgyis az a lényege, hogy kialakuljon a kötődés, aztán már csak szeretet marad. Szóval nem gond ez nekem, csak nem nagy szerelmek, és nem is hiszem, hogy nekem lehetne, a szervezetem nem képes rá.
Nekem én, saját magam jelentem a legtöbbet. Ha lehetne, elvenném magamat. Szóval jah... 😃
Életem Szerelmével éltem mindaddig mig az égiek el nem hívták magukhoz :-(
Mivel ő volt a nagy Szerelem igy soha többé nem akarok kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!