Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értelmeznétek az alábbi megnyilvánulását "B" esetében? ⤵️
Figyelt kérdés
A: Eléggé álmos vagyok.
B: Nyugodtan menj aludni, te még pici vagy, neked pihenned kell. Jó éjszakát!
Ezzel a mondattal szerintetek "B" is azt fejezi ki, hogy ő is elment aludni?
A 20
B 30
2021. márc. 23. 08:59
2/11 anonim válasza:
Nem ,hanem azt hogy "A" menjen aludni
Vagy lerázás képpen vagy kedvességből, törődésből
Szituációtól függ
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi egyes a válaszod, de azt is kérném, hogy írjátok le miképp értelmezitek!
2021. márc. 23. 09:03
4/11 anonim válasza:
1es vagyok.
Sehol nem írta “B”, hogy ő is megy aludni. Attól, mert mondjuk én elköszönök és jó éjszakát kívánok, az nem jelenti automatikusan, hogy én is aludni megyek.
5/11 anonim válasza:
Szerintem nem lerázás. Te mondtad, hogy álmos vagy, szerintem ez a "pici vagy még" kifejezés csak apró kedvesség, de nemtudhatom milyen a kapcsolatotok.
6/11 anonim válasza:
Egyedül akar lenni, a gondolataival.
7/11 anonim válasza:
"te még pici vagy" - ezt nem érzed némiképp degradálónak?
8/11 anonim válasza:
Nekem is lenézően hat. De mivel cukiskodva adja elő, plusz tudja, hogy mivel fiatalabb vagy, úgyse esik le.
Szerintem az ilyen gáz. De ez az én véleményem.
9/11 anonim válasza:
Ja, arra nem válaszoltam, hogy ő elment-e aludni. Nem, ez azt jelentette, hogy te menjél. Mondjuk, ez tök egyértelmű...
10/11 anonim válasza:
Nem tudok következtetni.
A azt mondta, hogy megy aludni, B még azt, hogy menjél.
A stílust hagyjuk, de ennél a Vasgolyó is bonyolultabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!