Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, ha egy 32 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha egy 32 éves férfi azt mondja, hogy "megeszlek"? Mire utal ez?

Figyelt kérdés

2021. márc. 21. 13:16
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nekem óvodás duma egy 32 éves, állítólag érett férfitól
2021. márc. 21. 14:43
 12/26 anonim ***** válasza:
0%

11. Ennek ehhez semmi köze. Nem tudom hol tartotok az ismerkedésben, de te a pároddal sosem szoktatok ilyen intim kis vicces hülyeségeket mondani egymásnak.

Ennyi erővel minden pár, akik becézik egymást ők is óvodásként viselkednek.

2021. márc. 21. 14:46
 13/26 anonim ***** válasza:
17%
Te vagy buta.
2021. márc. 21. 14:54
 14/26 A kérdező kommentje:
Mi nem vagyunk egy pár. Ez az egyik. A másik pedig az, hogy ez ilyen tipikus negédes, bevágodós, átlátszó műanyag szöveg. Egy normális férfi nem így udvarol.
2021. márc. 21. 14:57
 15/26 anonim ***** válasza:
52%

Nekem undorító olyan parasztos, vénemberes, vagy éppen olyan férfitól tudom elképzelni akinek épp görcse van.

Azonnal kerülném pfej

2021. márc. 21. 15:00
 16/26 anonim ***** válasza:
48%

Nálatok vannak kannibálok?

Nimcsennek. Megettük az utolsót is.

2021. márc. 21. 15:01
 17/26 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem is undorítóan negédeskedős és parasztos is, pláne fura, ha még nem is vagytok együtt.

Úgyhogy nem vagy egyedül, kérdező. Akik leszóltak, valószínűleg maguk sem tudnak rendesen kommunikálni.

2021. márc. 21. 15:05
 18/26 anonim ***** válasza:
54%
Vén szatírok szövege szokott lenni vagy tanyasi munkásoké, egy biztos nem az értelem jele
2021. márc. 21. 15:07
 19/26 anonim ***** válasza:
81%
Van az a tipikus eset, amikor nem tud a saját korosztálya szintjével kezdeni és fiatalabb lányokkal tipikusan így viselkednek idősebbek. Valószínűleg nem is véletlen nem kell a korabelieknek.
2021. márc. 21. 15:07
 20/26 anonim ***** válasza:
16%
17. Ba szd meg. A kérdező nem írta, hogy hol tart a kapcsolata ezzel az emberrel. A párok szoktak így beszélni már egymás közt, mondom egymás becézése ugyanez a kategória. A 9-es válaszomban pedig leírtam értelmesen, hogy nekem (és talán ennek az embernek is) mi jár a fejében, amikor ezt mondja. Én sem beszélnék így ismerkedéskor, de elég nevetséges egyetlen hiba miatt megszakítani az ismerkedést. Gondolom a kérdezőnek más baja is van ezzel a férfival.
2021. márc. 21. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!