Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha egy 32 éves férfi azt mondja, hogy "megeszlek"? Mire utal ez?
Biztos kannibál. Én rettegnék a helyedben ha elhív vacsorára, elvégre lehet te leszel a főfogás!
Szöveg környezet és a szituáció ismerete nélkül, nem tudhatjuk mit akart ezzel mondani, de annyira azért nem különleges szóhasználat. Az olyan édes, mindjárt megzabálom, vagy úgy szeretlek, majd megeszlek kifejezésekkel is gyakran találkozik az ember, más felnőtt emberek szájából.
Nekem ez a szó így sokat jár a fejemben, de nagyon ritkán szoktam kimondani. Már csak néha amikor alakul valami és hevesen csókolózunk, puszilgatom.
De sokszor eszembe jut egy szép nőről, hogy na igen, neki szívesen megenném/befalnám a húsát. Nem tudom ez nektek miért fura, nekem ez természetes. Azt jelenti szívesen csókolnám, puszilnám az arcát, a testét. Szívesen harapdálnám finoman a fenekét, vállát, szopogatnám a mellét, nyalnám a punciját. Nekem ezek jelentik azt, hogy megennék egy nőt. De ezekben amiket írtam nincs semmi beteg vágy, ez csak egy szó.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!